Fudbal

Mitrovački klubovi promenljivo u osmom kolu Sremske lige

MANĐELOS: Fruškogorac – Radnički (I) 2:0 (1:0) Stadion Fruškogorca, gledalaca 120, sudija Ranković (Jarak). Strelci: Ž.  Đorić u 22. i Ristić u 87. minutu.  Žuti karton:  Nikolić (Radnički). 

FRUŠKOGORAC: Rakić, Vukojević, Simić, Ivanović, I.  Đorić (Dušan Grabić), Ž. Đorić, Panić (N.  Kusić), Ristić (Bojanić), Maslarić (Stojić), Žižić, Đuričić. 

RADNIČKI: N. Savić, Kljajić, Nikolić (Vasilić), N. Mitrović, Popović, Marković, Šević, D. Mitrović, Radosavljević, Dučić, Stojčić.   

Zanimljiva i otvorena utakmica. Domaći tim je bio bolji i zasluženo odneo pobedu. Manđelošani su iskoristili dve prilike. Prvo je Đorić volejom sa ivice kaznenog prostora doveo domaćine u vođstvo da bi pri samom kraju Ristić iskoristio nesnalaženje odbrane gostiju za konači rezultat.

Podrinje – Sremac (Deč) 1:3 (0:0)

MAČVANSKA MITROVICA: Stadion Podrinja, gledalaca 100, sudija Grbatinić (Adaševci). Strelci: Ivić u 54.  za Podrinje, a Nedeljković u 48, P.  Majstorović u 70.  i Živanović u 90.  minutu za Sremac.  Žuti karton: Mijailović (Podrinje), Nedeljković, Stojčević, Jurišić, Kresojević (Sremac).

PODRINjE: Relić, Teodorović, Radovanović, Pavlović, Đurđević (Savić), Todorović, Stević, Mijailović, Tucaković, Ivić, Eraković.

SREMAC: Šljukić, Stojković, Nedeljković, P.  Mjstorović, Kresojević, Radošević, Radojčić, Jurišić (Živanović), Stojčević (Simić), Marčeta (Radivojević), Janković (Svilar).

Ekipa Sremca iz Deča je došla u Mačvanskom Mitrovicu sa ambicijom da se brani i u tome su i uspeli. Delom zahvaljujući svojoj dobroj igri a delom zbog smušenosti strelaca domaćina koji nisu iskoristili nekoliko prilika. Kako se to obično dešava kada se prilike ne iskoriste prima se gol. To se i desilo kada su gosti poveli golom Nedeljkovića na početku drugog poluvremena. Domaći su nastavili pritisak i uspeli da izjednače u 54. minutu preko Ivića. Kada se očekivao novi pogodak domaćih gosti su odličnom akcijom ponovo poveli preko Majstorovićau 70. minutu a zatim pri kraju meča postigli i treći gol.

Borac (M) – Napredak (P) 2:3 (2:3)

MARTINCI: Igralište Borca, gledalaca 200, sudija Blažon (Ruma). Strelci: Bijelić u 17.  i 24.  za Borac,  Grbić u 12.  i Jakšić u 19.  i 44.  minutu za Napredak. Žuti kartoni: Božić, Maricki, Šarčević, Paunić (Borac), Radovanović (Napredak).

BORAC: Ovšek, Radulović, Stajčić, Božić, Maricki, Bijelić, Bojanić (Lukić), M. Vuletić (Paunić), Damjanović, Šarčević, Davidović (Lazić).

NAPREDAK: Nikolić, Radovanović, Zoranović , Mirosavljević, Jakšić, Grbić, Sremac, Kočijašević, Vukin (Živić) Poljak (Ivković), Jovanović (Milijaš).

Utakmica sa dva poluvremena.U prvom pet pogodaka u drugom bez golova. Gosti su bili bolji za taj jedan gol i zasluženo nose bodove u Popince.

U devetom kolu Sremske lige Borac gostuje inđijskom Železničaru, Podrinje Hajduku iz Beške a Fruškogorac Slogi iz Vognja.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158