Fudbal

Divošani uzeli bod na Đačkom igralištu

Novi Sad. Indeks – Hajduk (D) 2:2 (1:1)Đačko igralište. Gledalaca: 150. Sudija: Nikola Šćepanović. Strelci: Samardžić u 8. i Klaić u 69. za Indeks, a Perović u 7. i Živković u 65. minutu za Hajduk. Žuti kartoni: J. Ćuk, Banjac, A. Ćuk, Ivan, Klaić (Indeks), Tomić (Hajduk).

Teška utakmica u Novom Sadu. Igrači Indeksa ušli su u meč sa ambicijom da pobede a tako su i igrali. Hajduk je uz puno sreće ostvario remi na Đačkom igralištu, iako su dva puta imali prednost, zahvaljujući golmanu Trkulji, koji je posle pogotka Kljaića, u intervalu od deset minuta, odbranio udarce Samardžića, Nađa i Poštića.

Hajduk je poveo golom Perovića, a izjednačio je Samardžić odlično reagovši na odloženu loptu Kristofera Nađa, posle akcije po desnoj strani.

Suprotan ugao majstorski je nanišanio rezervista Živković – 1:2. Rezultatski egal donosi Klaić egzekucijom sa visine penaltika, ponovo je Nađ odigrao ulogu asistenta. Malo je falilo studentima da nanesu poraz prvoplasiranoj ekipi, a najzaslužniji za remi je svakako, Marko Trkulja, istakavši se i u prvom delu sa par dobrih intervencija. On je svakako bio i najbolji igrač utakmice.

Indeks: Buzadžija, Panić, Gaćeša (od 62. A. Ćuk), Vuković, Borovnica (od 46. Ivan), Jokić, Samardžić, Nađ, Poštić, J. Ćuk, Banjac (od 55. Klaić)

Hajduk: Trkulja, Simić, Savinović, Halilović (od 84. Derajić), Nikolić, Šućak (od 46. Živković), Tašić (od 55. Stojković), Tomić (od 79. Delić), Sovilj, Trebovac, Perović (od 84. Savićević).

Sledeće nedelje u desedtom kolu Vojvođanske lige Jug Hajduk na svom terenu dočekuje ekipu Donjeg Srema

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142