Fudbal

Budućnost ubedljiva na gostovanju u Starim Banovcima

STARI BANOVCI. Dunav – Budućnost (SN) 1:4 (0:1) Igralište Dunava, gledalaca 200, sudija Radić (Irig). Strelci: Radović u 65. za Dunav, a Prijić u 3. i 92, Milošević u 63. i Jošić u 67. minutu za Budućnost. Žuti karton: Parmaković (Budućnost).

Sjajna predstava Budućnosti u utakmici sa Dunavom. Nadajmo se da je to i nagoveštaj boljih dana za ekipu iz Salaša Noćajskog. Salašani su poveli već u trećem minutu golom Prijića i ti prednost nisu ispuštali do kraja. Agilni vezni red Budućnosti odlično je kontrolisao igru uspešno stvarajući prilike špicevima što je u konačnici rezultovalo zasluženim trijumfom.

DUNAV:  Poledica, Subašić, Vasiljević, Sremčević, Žilović, Babić, R. Nikolić (Živanović), Živković (Dimitrijević), Radović (Subotić), Jovanović (Rodić), U. Nikolić.

BUDUĆNOST: Čupić, A. Janković, Radosavljević, Milošević, Đukić (Čonjagić), Jošić, Rogo, Prijić, Vladisavljević (Đilas), Parmaković (Simeunović), Dobo.

Sledeće nedelje u desetom kolu Vojvođanske lige Jug Salašani na svom terenu dočekuju ekipu beočinskog Cementa. Biće to prilika za bekstvo iz opasne zone.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291