Fudbal

Prvi bodovi za Salašane

BELEGIŠ. Podunavac – Budućnost (SN) 1:3 (0:1) Igralište Podunavca, gledalaca 200, sudija Kukuda (Novi Sad).Strelci: Baletić u 75. (iz penala) za Podunavac, a Rogo u 10, Jošić u 72. i Simeunović u 80. minutu za Budućnost. Žuti kartoni: Baletić, M. A. Živković, Bjelobrk (Podunavac), Đukić, Vlaisavljević, Čonjagić (Budućnost).

Kada se činilo da je ova sezona već izgubljena za ekipu Budućnosti Salašani su se trgli i posle odlične igre pobedili u Belegišu ekipu Podunavca.  Budućnost je povela već u desetom minutu preko Roga. Napadi Podunavca koji su potom usledili bili su neuspešni da bi Budućnost u 72. minutu prko Jošića postigla i drugi pogodak. U 75. minuta Baletić je iz penala smanjio a konačan rezultat je postigao Simeunović u 80. minutu. 

PODUNAVAC: Trifunović, Veseli (Kovačević), M. A. Živković (Mitrović), Janković, Šobot, Baletić, Vukobratović (Saračević), Miletić, Zogović, M. S. Živković, Bjelobrk (Popović).

BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, Milošević (Jeftić), A. Janković, Đukić (Simeunović), Prijić, Rogo, Vladisavljević, Đilas, Čonjagić (Jošić), M. Janković. 

Da li je ovo najava boljih igara videćemo već sledeće nedelje u osmom kolu Vojvođanske lige grpa Jug kada Budućnost na svom terenu dočekuje Radnički iz Nove Pazove.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291