Fudbal

Podrška seoskom fudbalu

Bosut/Zasavica I. Načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, posetio je OFK „Bosut” iz Bosuta i tom prilikom poklonio komplet sportske opreme za klub.

Načelnik Ševo je istakao ovom prilikom potrebu da sačuvamo klubove u malim mestima kao mesto okupljanja pre svega dece i da kroz unapređenje sportske infrastrukture poboljšamo uslove za njihovo bavljenje sportom. 

Mesna zajednica Bosut, na čelu sa predsednikom Saveta, Mlađanović Mladenom, pokazala je interesovanje za dalji razvoj seoskog sporta, i spremnost za dalju podršku fudbalskom klubu i zahvalila se Gradu Sremska Mitrovica na pomoći. 

U sklopu planiranih poseta seoskim fudbalskim klubovima na teritoriji Sremske Mitrovice, načelnik Ševo je posetio i FK „Sloga” iz Zasavice.

Tom prilikom poklonio je klubu nove fudbalske  mreže za golove, i najavio  pomoć u nabavci kompleta fudbalskih mreža za manje golove kao i vodenog topa za zalivanje fudbalskog terena.

Predsednik Saveta  mesne zajednice Zasavica, Čikić Slobodan, u ime kluba se zahvalio na poklonu te je istakao kako je svaka pomoć klubu dobro došla i da svi u klubu dobro znaju da uvek mogu računati na pomoć lokalne samouprave. 

Najava događaja

14sepCelodnevni dogadjaj24Međunarodna izložba slika „Fragmenti vidika”

23sepCelodnevni dogadjaj30Projekcija filma „Toma”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2257117.5784117.9311