Fudbal

Podrška seoskom fudbalu

Bosut/Zasavica I. Načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, posetio je OFK „Bosut” iz Bosuta i tom prilikom poklonio komplet sportske opreme za klub.

Načelnik Ševo je istakao ovom prilikom potrebu da sačuvamo klubove u malim mestima kao mesto okupljanja pre svega dece i da kroz unapređenje sportske infrastrukture poboljšamo uslove za njihovo bavljenje sportom. 

Mesna zajednica Bosut, na čelu sa predsednikom Saveta, Mlađanović Mladenom, pokazala je interesovanje za dalji razvoj seoskog sporta, i spremnost za dalju podršku fudbalskom klubu i zahvalila se Gradu Sremska Mitrovica na pomoći. 

U sklopu planiranih poseta seoskim fudbalskim klubovima na teritoriji Sremske Mitrovice, načelnik Ševo je posetio i FK „Sloga” iz Zasavice.

Tom prilikom poklonio je klubu nove fudbalske  mreže za golove, i najavio  pomoć u nabavci kompleta fudbalskih mreža za manje golove kao i vodenog topa za zalivanje fudbalskog terena.

Predsednik Saveta  mesne zajednice Zasavica, Čikić Slobodan, u ime kluba se zahvalio na poklonu te je istakao kako je svaka pomoć klubu dobro došla i da svi u klubu dobro znaju da uvek mogu računati na pomoć lokalne samouprave. 

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042