Fudbal

Nastavlja se niz poraza Budućnosti

ŠID. Radnički (Š) – Budućnost (SN) 4:1 (3:0) Igralište Radničkog, gledalaca 150, sudija Tošić (Novi Sad). Strelci: Grumić u 26, Krajnović u 35. i 45. i Dobrojević u 90. za Radnički, M. Janković u 66. minutu za Budućnost. Žuti kartoni: Dobrojević (Radnički), Radosavljević, Parmaković, Simeunović (Budućnost).

Nastavlja se tužan niz poraza ekipe Budućnosti. Ovaj put teško su stradali na utakmici u Šidu protiv novajlije Radničkog. Potpunu dominaciju Šiđani su ostvarili u prvom poluvremenu kada su i postigli tri gola. U drugom delu tempo igre je pao a obe ekipe su postiglepo jedan gol.

Sledeće nedelje u šestom kolu Vojvođanske lige grupa Jug Budućnost se na svom terenu u lokalnom derbiju sastaje sa ekipom Sloge iz Erdevika. 

RADNIČKI: Tojagić, Utvić, Drča, Stojšić (Vlaisavljević), Šuša (Dobrojević), Smiljanić, Krajnović (Teofilović), Sarić (Mijatović), Grumić, Subić, Starovlas. 

BUDUĆNOST: Čupić, Grujić (Stanivuković), Radosavljević, A. Janković, Đukić, Milošević,  Simovljević (Prijić), Rogo (Čonjagić), Parmaković, Dobo, M. Janković (Simeunović).   

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988