Fudbal

Hajduk doneo bodove iz Temerina

Temerin – Sloga (T) – Hajduk 0:3 (0:2) Stadion Sloge Gledalaca: 350. Sudija: Nemanja Kampić (Novi Sad) 7. Strelci: Trebovac u 4, Perović u 41. i Savićević u 80. minutu. Žuti kartoni: Tomić, Grujić, Zelić (Sloga), Gudžić, Tašić, Nikolić (Hajduk).

Tek što je počela utakmica u Temerinu Trebovac je postigao vodeći gol za Hajduk. Darko Tašić je sjajno prošao ka kaznenon prostoru domaćina sjajno dodavši loptu Trebovcu koji je bio brži od bloka domaćina i oštrim udarcem matirao golmana domaćih.

Potom su Divošani imali niz šansi u kojima su se našli Perović, Trebovac i Halilović ali je golman Sloge Vojvodić odlično reagovao.

Potom su u šansama bili i igrači Sloge Vujović i Papović ali su njihovi udarci završili van okvira mreže. Pri kraju poluvremena Hajduk je realizovao svoju nadmoćnu igru još jednim pogodkom. Trebova je uposlio Perovića koji je ispred štopera Sloge Zelića uspeo da zahvati loptu i postigne drugi gol.

 U drugom poluvremeno utakmica je imala slabiji tempo. Sloga je propustila priliku u 54. minutu kada je Pavićević slabo šutirao iz gotovo idealne pozicije. Tačku na utakmicu je u 80. minutu stavio rezervista Savićević koji je odmah poulasku u igru postigao pogodak posle dodavanja Živkovića.

Sloga (T): Vojvodić, Marković (od 46. Barać), Pastor, Tomić, Zelić, Vujović (od 80. Ergarac – ), Stojšić, Papović, Bogavac (od 63. Kočiš – ), Grujić (od 63. Derviši – ), Pavićević (od 80. Prolić).

Hajduk: Trkulja, Simić, Tomić, Savinović, Nikolić, Gudžić (od 46. Atić), Stanić, Halilović, Perović (od 80. Savićević), Trebovac (od 63. Živković), Tašić (od 70. Stojković –).

Sledeće nedelje u osmom kolu Vojvođanske lige grupa Jug Hajduk na domaćem terenu dočekuje ekipu Veternika.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042