Fudbal

Fudbaleri „Radničkog” poraženi od „Kolubare” u Kupu Srbije

Sremska Mitrovica. FK „RADNIČKI” – FK „KOLUBARA” Lazarevac 0:1 /0:1/; Glavni sudija: Ržić Uroš; Pomoćne sudije: Novaković Novak i Bogićević Goran; Četvrti sudija: Milaković Nenad

Utakmica pretkola Kupa Srbije između „Radničkog“ i „Kolubare” odigrana je po veoma lepom vremenu i idealnim uslovima za igru. Utakmica je bila tvrda i bez mnogo šansi. U 4. minuti utakmice gosti su zapretili preko Filipovića koji je šutirao sa nekih dvadesetak metara ali je lopta otišla pored gola. Posle mirnijeg perioda igre, usledila je nova prilika „Kolubare” u 20. minutu meča posle kornera koji je izveo Milisavljević, a neprecizan je bio Filipović. ”Hladan tuš” za domaće navijače dogodio se u 37. minutu meča kada je gostujući igrač Vučetić uposlio Đuranovića koji je preciznim udarcem doveo „Kolubare“ u vođstvo od 0:1. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću gostujuće ekipe. 

Fudbaleri „Radničkog” pokušavali su u drugom poluvremenu da ozbiljnije ugroze gol ekipe iz Lazarevca. Domaći su pripretili u 72. minutu susreta kada je Gajić proigrao Matkovića, vezista „Radničkog” šutirao snažno iskosa, ali je golman Stanivuković uspeo da odbrani i odbije loptu u korner. Nešto kasnije je fudbaler „Kolubare” Stanković šutirao sa 18 metara ali je golman Bursać bio dobro postavljen. Do kraja utakmice domaći su pokušavali da izjednače, ali se „Kolubara” uspešno odbranila i plasirala u narednu rundu Kupa Srbije.

U gostujućoj ekipi žute kartone dobili su: Stojanović, Đuranović i Bakić.

FK „Radnički”: Bursać, Cvijić (od 57. Vladić), Dimitrić, Ilić (od 69. Nešković), Vidić, Mustafa (od 69. Radosavljević), Kovačević (od 57. Paunović), Matković, Pejović, Mulinović, Radović (Gajić od 46.)

Trener: Perišić Dragan

FK „Kolubara”: Stanivuković, Stojanović, Vasiljević, Stanković, Milisavljević (od 67. Mladenović), Andrić (od 67. Đokić), Vučetić (od 78. Petronijević), Jovanović, Đuranović (od 67. Dobrijević), Filipović (od 88. Lončar), Bakić.

Trener: Đurđević Dejan

Igrač utakmice: Uroš Đuranović iz FK „Kolubara”

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998