Fudbal

SREMSKA LIGA: Šest golova na otvaranju sezone u Manđelosu

MANĐELOS. Fruškogorac – Borac (K) 3:3 (0:2) Igralište Fruškogorca, gledalaca 150, sudija Mitrović (Ruma). Strelci: M. Trnić u 47. (iz penala), Dušan Grabić u 72. i Maslarić u 79. za Fruškogorac, a Pjevac u 3. i 45. i D. Samardžić u 46. minutu (iz penala) za Borac. Žuti kartoni: Vukojević (Fruškogorac), Petković, Pjevac (Borac).

Zaista odlična utakmica na otvaranju sezone. Novi sremskoligaš domaći Fruškogorac dočekao je odličnu ekipu Borca iz Klenka pred oko 150 gledalaca. Utakmica je počela povoljno za Klečane koji su poveli iz jedne kontre već u trećem minutu. Pri kraju prvog poluvremena postigli su i drugi gol a na početku drugog poluvremena iz penala koji su napravili I. Ćorić i Vukojević su poveli sa 3:0.

Činilo se da domaćinima preti prava katastrofa da bi se najednom sve okrenulo. Prvo su domaćini smanjili već u sledećem minutu posle opravdano dosuđenog jedanaesterca. To im je dalo dodatnu snagu te su golovima Dušana Grabića i Maslarića sa ivice šesnaesterca uspeli da izjednače.

Sledeće nedelje Fruškogorac u domaćem derbiju gostuje ekipi Podrinja iz Mačvanske Mitrovice.

FRUŠKOGORAC: Rakić, Žižić, Đukić (Vukojević), M. Trnić, I. Đorić, Dušan Grabić, N. Trnić, Simić (Đuričić), Maslarić, Panić (Bojanić), Ž. Đorić. 

BORAC: Stjepanović, Petković, B. Samardžić, Stojković, Radišić, V. Matić, Savić, D. Matić, D. Samardžić, Mirković  (M. Samardžić), Pjevac.

Podrinje uzelo bod u Vitojevcima

VITOJEVCI. Partizan – Podrinje 1:1 (1:0) Igralište Partizana, gledalaca 100, sudija Ipač (Maradik). Strelci: Mijailović u 40. sekundi (autogol) za Partizan, Stevanović u 46. minutu za Podrinje. Žuti kartoni: M. Radović, Pajić (Partizan), Radovanović (Podrinje).    

Utakmica prvog kola Sremske lige nije počela srećno za Podrinje domaćini su poveli već у prvom minutu utakmice i to autigolom. Mijailović se našao u svom šesnaestercu i posle izuzetno loše intervencije loptom je pogodio sopstvenu mrežu. Podrinje se nije predallo atakujući na gol domaćina. Ipak i pored stalnih napada rezultat se nije promenio.

Na samom početku drugog poluvremena Podrinje je izjednačilo preko Stevanovića. Osećajući da mogu i više Mitrovčani nastavljaju sa napadima ali se meč završio bez novih golova.

Sledeće nedelje Podrinje na svom terenu dočekuje ekipu Fruškogorca iz Manđelosa.

PARTIZAN: Stajčić, Mirković, Marković, Pavlović, Bogičević, Jovičić, Pajić, Malinović, M. Radović, Vladimir Petrović, P. Mlađenović (S. Mlađenović).

PODRINjE: Relić, Teodorović, Radovanović, Đurđević, Lacković, Stević (Eraković), Mijailović, Antić (Stevanović), Arsenović, Tucaković, Ivić (Simić).

Sjajna igra Martinčana

MARTINCI. Borac (M) – Ljukovo 3:1 (1:1) Igralište Borca, gledalaca 200, sudija Mušicki (Ruma). Strelci: Bijelić u 10, 70. i 80. za Borac, Panić u 20. za Ljukovo.

Otvorena utakmica sa obe strane u prvom kolu Sremske lige. Obe ekipe nisu kalkulisale i borile su se za pobedu. Martinčani su bili bolji što je pokazao i sam rezultat. Svakako se igrom izdvojio trostruki strelac Danijel Bijelić koji je predstavljao opasnost za igrače Ljukova čim bi se približio šesnaestercu.

Sledeće nedelje igrači Borca gostuju u Rumi ekipi Slovena.

BORAC: Jandić, Radulović, Stajčić, Božić, Maricki (M. Vuletić), Bijelić (T. Vuletić), Bojanić, Lukić, Šumarski (Panić), Šarčević, Davidović.

LjUKOVO: Opačić, Bursać, Stević, Panić, Todorović, Andreata, Bulat, Matić (Igračev), Mažinjanin (Carević), Katić (Radić), Milanović.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158