Fudbal

Divošanima bod u Donjem Tovarniku

DONJI TOVARNIK. Sloboda – Hajduk (D) 2:2 (1:1) Igralište Slobode, gledalaca 200, sudija Graovac (Ruma). Strelci: Bogdan u 10. i Jošić u 56. za Slobodu, a Perović u 33. i Derajić u 80. u minutu za Hajduk. Žuti kartoni: Lazarević, Dimić, Đorđević (Sloboda), Halilović, Nikolić, Stanić, Derajić, Sovilj, Stojković  (Hajduk).

Igrači Hajduka su se dobro sećali meča s kraja prošle sezone kada ih je Sloboda pobedom na terenu u Divošu definitivno udaljila od borbe za prvo mesto. Zato su u meč ušli veoma odgovorno i motivisani. Ipak je domaća Sloboda vodila dva puta ali su uporni gosti iz Divoša igrali otvoreno i agresivno što im je i donelo nerešen rezultat.

Sledeće nedelje Hajduk na svom terenu u trećem kolu Vojvođanske lige grupa jug sastaje sa poslednjoplasiranom ekipom Budućnosti.

SLOBODA: Jagodić, Đorić, Kuburović, Kalajdžić, Lazarević, Mandić, Dimić, Milošević, Bogdan, Đorđević, Dragojević, Komazec, Mićić, Petrović, Glišić, Jošić.

HAJDUK: Trkulja, Simić, Savinović, Halilović, Nikolić, Stanić (Derajić), Tašić (Živković), Tomić, Šućak (Stojković), Trebovac, Perović (Sovilj). 

Najava događaja

24feb21:0022:30Atheist Rap u Sremskoj Mitrovici, 35 godina benda

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8512117.2028117.5544