Fudbal

Lokalni derbi u Divošu pripao Salašanima

DIVOŠ. Hajduk (D) – Budućnost (SN) 2:4 (0:1) Igralište Hajduka, sudija Petrović (Šid). Strelci: Haliloviću 48. i 71. za Hajduk, Nikola Grujić u 37, Đukić u 73, Stanivuković u 80. i Simovljević u 82. minutu za Budućnost.

Neverovatno je koliko su šansi napadači Hajduka propustili da pretvore u golove. Bez obzira na izrazitu terensku inicijativu kada jedan tim propusti mnoštvo prilika zaslužuje da bude kažnjen. To se na ovoj utakmici i desilo a bodovi zasluženo idu u Salaš Noćajski. Sledeće nedelje u poslednjem kolu oba rivala će igrati samo za svoju dušu i fudbalsku čast. Hajduk koji je definitivno zauzeo četvrto mesto na tabeli u 34. poslednjem kolu Vojvođanske lige grupa Jug gostuje u Belegišu ekipi Podunavca a Budućnost  na svom terenu dočekuje temerinsku Slogu.

HAJDUK: Jokić, Malić, Halilović  (Maričić), Simikić, Stupar (Živković), Cviji, Ristić, Savićević (Bosančić), Stojšić, Sovilj, Atić (Milanović).

BUDUĆNOST: Čupić, Nenad Grujić, Radosavljević (Stanivuiković), Jeftić (Mihailović),  Đukić, Rogo, Pavlović, Vlaisavljević, Dobo, Jošić (Simovljević).

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291