Fudbal

Podrinje poraženo na gostovanju kod lidera u Rumenci

Rumenka. Vojvođanska liga „Jug” Jedinstvo – Podrinje 2:0 Sudija: Željko Štumpf. Strelac: Veselinović u 35. i 55. minutu. Žuti karton. Delić (Podrinje).

Jedinstvo je bodove za opstanak pokušlo da nađe u Rumenki kod lidera na tabeli. Igrači Podrinja su se vrlo tvrdo branili odlično markirajući domaće igrače ali su i pretili odličnim i brzim tranzicijama. Ipak je kvalitet odlučio. Bedem gostiju je prvo probio napadač Veselinović, zaobišavši dva čuvara na ivici šesnaesterca i pogodivši mrežu nemoćnog Relića. Gosti se i dalje nisu previše otvarali svesni kvaliteta domaćih igrača i vrebajući svoje šanse u kontranapadima. Ipak Rumenčani su ponovo preko Veselinovića posle prelepe akcije u kojoj je Tepić ubacio loptu na levu stranu što je omogućilo Štefeku da centrira postigli drugi  gol. Sjajan udarac Veselinovića glavom i golman Relić je bio nemoćan.

Podrinje je trenutno na 15. mestu Vojvođanske lige Jug a bodove spasa potražiće već u sledećem 30. kolu kada na svom terenu dočekuje ekipu Indeksa iz Novog Sada.

Jedinstvo: Kosturanov, Berić (od 61. Moravac), Štefek, Đekić, Kanja (od 61. Zeljković), Gadžić, Veselinović (od 86. Petrović), Vlaisavljević (od 61. Stojanović), Trišić, Tepić, Zaov (od 78. Skoko).

Podrinje: Relić, Martinović, Ivić, Teodorović, Pršić (od 65. Lackoić), Đurđević, Miražić (od 65. Lukić), Delić, Mijailović, Arsenović, Tomić (od 46. Janković).

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7693117.1207117.4721