Fudbal

Mitros samleo Donji Srem

Sremska Mitrovica. Mitros – Donji Srem 2:1 (2:0) Sremska Mitrovica. Mitros – Donji Srem 2:1 (2:0) Igralište Mitrosa, sudija Čekičević (Morović). Strelci: Babić u 26. i Milošević u 37. za Mitros, a Pejčinović u 88. minutu (iz penala) za Donji Srem. Žuti kartoni: Trubić, Cvijanović, Panić na klupi (Mitros), Jurišić, Nikolić, Krivbokuća (Donji Srem).

Igrači Mitrosa su rešili da jednom od favorita za osvajanje prvog mesta u Sremskoj ligi (PFL Sremska Mitrovica) pokažu da se na njihovom terenu bodovi ne osvajaju lako. Čvrsta i agresivna igra se isplatila. Golovima Babića i Miloševića domaćini su u prvom poluvremenu napravili razliku. Babić je prvi gol postigao posle kornera kada je lptu posle prijema na prvoj stativi oštrim udarscem smestio u gol.

Drugi gol je posle odbitka lopte na šut Grbića postigao Milošević koji je pokupio loptu i rutinerski je poslao u gol.  Jedini gol gosti su postigli iz penala kada je jedan oštriji start Sniljanića sudija Čekićević ocenio kao prkršaj а gol je sa bele tačke postigao Pejčinović. Ovim porazom Donji Srem je značajno umanjio šanse da na vrhu tabele sustigne vodećeg Radničkog iz Šida.

U sledećem 32. kolu PFL Sremska Mitrovica ekipa Mitrosa gostuje BSK-u u Bešenovu.

MITROS: Mršić, Smiljanić (Đurić), Trubić, Milošević, Grbić, Borovac, Santovac, Cvijanović (Mađarovski), Janković, Čonjagić (Maglić), Babić.

DONjI SREM: Jelača, Mance, Jurišić, Nikolić, Mrkela, Perišić (N. Mitrović), Vukmanović (Konestabo), A. Ljubojević (Krivokuća), Radivojević  (Veljović), Čučković  (V. Trifunović), Pejčinović . 

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988