Fudbal

Divošani u Kaću apsolutni favoriti

KAĆ. Jugović – Hajduk  2:4 (1:2) SC “Siget“, sudija: Ivanović (Srenska Mitrovica). Strelci: Nikolić u 1. i 90. za Jugović, a Sovilj u 8. (iz penala), Trivunović u 25. Živković u 66. i Bosančić u 87. minutu za Hajduk. Žuti kartoni: Svitić, Makivić, Miletić, Nikolić (Jugović)

Divošani su u Kaću bili apsolutni favoriti ali su u vođstvo prvi došli domaćini i to već u 30 sekundu utakmice. Jednu povratnu loptu presekao je Miloš Nikolić i smestio iza leđa golmana gostiju Mladenovića. Radost domaćih je kratko trajala. Već u osmom minutu Divošani su izjednačili iz potpuno opravdano dosuđenog jedanaesterca. U 25. minutu Veseljko Trivunović je sjajnim pogodkom postavio stvari u očekivani okvir i doneo vođstvo Hajduku. Treći gol je postigao Živković a tri minuta pre kraja Bosančić je zamenio Živkovića i odmah postigao gol. Domaćini su u poslednjem minutu ublažili poraz golom Nikolića koji je natrčao na jednu odbijenu loptu.

Sledeće nedelje Hajduk je domaćin odličnoj Slobodi iz Donjeg Tovarnika.

JUGOVIĆ: Mladenović, Miletić, Makivić, Srdić, Tomić, Babić, Nikolić, Vukelić (Jelić), Đekić, Svitić (Samardžija), Dakić.

HAJDUK: Rakić, Simić, Halilović, Simikić, Balinović (Atić), Cvijić, Trivunović, Savićević (Denković), Stojšić, (Ristić), Sovilj, Živković, (Bosančić).

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142