Fudbal

BSK ubedljiv protiv Mitrosa

BEŠENOVO. BSK – Mitros 4:1 (2:1) Igralište BSK-a, sudija Tošić (Stara Pazova). Strelci: Radovanović u 15, Naglić u 35. i Skorupan u 52. i 89. za BSK, a Simnjanovski u 1. minutu za Mitros. Žuti karton: T. Plemić, Lukić, Zeljković (BSK), Grbić, Janković, Babić, Santovac (Mitros). Crveni karton: Mađarovski na klupi (Mitros)

Utakmica je počela odlično za Mitros da bi se završila ubedljivim triijumfom BSK-a. Golom Simjanovskog Mitros je poveo u prvom minutu. Tada slede uraganski napadi domaćeg tima. Rađale su se brojne šanse i na kraju zaslužena pobeda domaćina. Među četiri gola posebno je bio lep Naglićev kojim je BSK poveo dva prema jedan. Izuzetno jak šut sa nešto više od dvadeset metara da bi lopta završila u samom gornjem uglu gola golmana Mršića.

BSK: Sakan, T. Mrvičin, Mrvičin, Kekić, Radovanović, Skorupan (Dragojević), CvIjetić (Tomić), Lukić (Rankov),  Zeljković, Ž. Ćirić, Naglić. 

MITROS: Mršić, Santovac, Smiljanić, Milošević, Grbić (Kovačević), Simnjanovski, Borovac, Cvijanović, Janković (Panić), Čonjagić (Đurić), Babić (Maglić). 

Sledeće nedelje u 33. pretposlednjem kolu Sremske lige (PFL Sremska Mitrovica) BSK gostuje rumskom Slovenu a Mitros je domaćin Napretku iz Popinaca.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158