Fudbal

Tradicionalni derbi Sremske lige pripao Martinčanima

MARTINCI. Borac (M) – Mitros 3:1 (1:0) Igralište Borca, sudija Bošković (Salaš Noćajski). Strelci: Vukotić u 9. i Prijić u 59.  i 83. za Borac, Janković u 63. minutu za Mitros. Žuti kartoni: Radaković (Borac), Čonjagić, Panić, Babić (Mitros). Crveni karton: Babić (Mitros).

Ekipa Mitrosa je u Martince došla sa namerom da ne izgubi utakmicu i od samog početka su čvrsto branili svoj gol. S druge strane Martinčani su snažnom igrom od početka utakmice preneli loptu na polovinu Mitrosa što je dalo rezultat već u 9. minutu kada je Vukotić neodbranjivim šutom savladao golmana gostiju Mršića.

Borac je bez obzira na vođstvo nastavio sa otvorenom igrom što je rezultiralo sa još dva gola. Jedini gol za goste je postigao Janković posle greške odbrane domaćina.

Sledeće nedelje Borac koji sada zauzima sedmo mesto sa 39 bodova gostuje u  utakmici za prestiž nekada moćnom rumskom Slovenu.

Mitros je domaćin ekipi putinačkog PSK koji u poslednjim utakmicama igra veoma loše tako da Mesari mogu očekivati pobedu koja bi ih definitivno udaljila od opasne zone.

BORAC: Jandrić, Stajčić (Davogić), Maricki (Mijatović), Zoranović, Bijelić, Nenadović (Adamović), Vukotić, Prijić (Kljajić), Šarčević, Marjanović (Lazić), Radaković.

MITROS: Mršić, Janković, Smiljanić, Babić, Trubić, Milošević, Simnjanovski, Grbić  (Borovac), Stojanović  (Kovačević), Čonjagić  (Panić), Santovac  (Cvijanović).

Najava događaja

15jan(jan 15)00:0025(jan 25)00:00Dani ruske kulture

25jan19:0020:00Sportsko pravo, inspekcija i fiskalizacija

28janCelodnevni dogadjaj29U PROCESU | Stand Up Srđana Dinčića

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2316117.5844117.9372