Fudbal

Srem iz Sremske Mitrovice i Srem iz Sremske Rače podelili bodove

SREMSKA RAČA. Srem (SR) – Srem (SM) 1:1 (1:0) Igralište Srema, sudija Novaković (Sremska Mitrovica). Strelci: Radosavljević u 32.  za domaće, Jovanović u 89.  minutu za goste. Žuti kartoni: Tomašević, Radosavljević, Vićentić, Trivunčić (domaći), Vuković, Stojšić (gosti). Creni kartoni: Mitrović (domaći), Novaković (gosti). 

Nekada najuspešniji i najpopularniji tim u Sremskoj Mitrovici Srem danas se takmiči u najnižoj ligi fudbalskog takmičenja Gradskoj ligi Sremska Mitrovica. U ovoj ligi se bori  za prvo mesto sa imenjakom iz Sremske Rače. U derbiju lige ove dve ekipe su se u 10. kolu sastale na terenu u Sremskoj Rači. Za razliku od prvog dela sezone kada je klub iz Sremske Rače bio bolji na terenu u Mitrovici ovaj susret se završio podelom bodova. Gol za domaćina je postigao Radosavljević u prvom poluvremenu a gosti iz Sremske Mitrovice szu izjednačili na samom kraju utakmice posle velike terenske inicijative i to golom Jovanovića iz slobodnog udarca.

Posle ove  utakmice borba za prvaka je i dalje neizvesna pošto obe ekipe imaju po 23 boda.

Srem iz Sremske Mitrovice sledeće nedelje dočekuje na svom terenu ekipu Sloge iz Zasavice I a Račani godtuju ekipi Poletarca iz Laćarka.

SREM (SR): Tomašević, Lj.  Koprić (Jević), Inosavljević, N.  Vasiljević, Bosanac, Jović, Mitrović, Radosavljević (Zarić), Kovačević (Vićentić), Grubiša (Golubović, Koprić).

SREM (SM): Pajić, Grujičić, Vuković, Odić, Stojšić, Popović, Petrović, Novaković, Radojević, Jovanović, Kolibar, Šivoljicki, Nikolić, Grbić, Prokić.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142