Fudbal

Mesari očekivano deklasirali putinački PSK

SREMSKA MITROVICA: Mitros – PSK Putinci 5:1 (2:1) Igralište Mitrosa, sudija Pejaković (Čalma).Strelci: Cvijanović u 2, Kovačević u 13, Đurić u 56.i 80. i Milošević u 74. za Mitros, a Dereta u 44. minutu za PSK Putince.

Rešeni da napune mrežu autsajdera Mesari, su, od početka utakmice napadali agresivno i rezultat takve igre bio je gol Cvijanovića u drugom minutu. Domaćini su se prilično obrukali u realizaciji gol šansi da su ih iskoristili bar polovinu rezultat bi sigurno bio dvocifren u njihovu korist. Svakako treba istaći golove koje su postigli Kovačević glavom posle centaršuta i  Milošević posle duplog pasa sa Simnjanovskim.

Mitros trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Sremske lige sa 30 bodova a sledeće nedelje u  27. kolu je ponovo domaćin ekipi Sremca iz Dobrinaca.

MITROS: Dudić, Smiljanić (Trubić), Milošević, Simnjanovski, Grbić, Borovac, Kovačević , Panić (Đurić), Cvijanović (Maglić), Čonjagić, Santovac.

PSK PUTINCI: Borojević, N. Mudrić, I. Adamović, Stanković, Jovanović, Galijaš, Dereta, N. Bjelac, Knežević, Ostojić, Ranđelović.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929