Fudbal

Laćarci bolji od gostiju iz Bešenova

LAĆARAK. LSK – BSK 2:1 (1:1) Igralište LSK-a, sudija Blažon (Ruma). Strelci: M.  Bosančić u 19. (iz penala) i Trebovac u 65. za LSK, Skorupan u 27.  minutu za BSK. Žuti kartoni: M. Bosančić, Trebovac, Vukolić, Ribić, Milićević (LSK), Lukić (BSK). Crveni karton: Tomić (BSK).

U utakmici 25. kola Sremske lige (PFL Sremska Mitrovica) koja je bila važna za obe ekipe pobeda je zasluženo pripala domaćinima iz Laćarka. Igrači LSK su od samog početka težili bodovima koji bi ih odveli u sigurniju zonu. Stvorili su mnogo više šansi od kojih su dve i realizovali. Prvu posle opravdano dosuđenog penala, kada je Savić prekršajem zaustavljen u kaznenom prostoru domaćina a drugu kada je Trebovac vešto iskoristio akciju nekoliko svojih saigrača. Gosti su svoj jedini gol postigli u prvom poluvremenu kada je Skorupan iskoristio povratnu loptu i sa ivice peterca lako plasirao u mrežu.

U 26. kolu Sremske lige LSK gostuje Napretku iz Popinaca jednom od favorita za osvajanje prvog mesta dok je BSK domaćin veoma dobroj ekipi Borca iz Klenka.

LSK: Purić, Drinić , Savić , Todorović, M.  Bosančić, Milićević , Trebovac (Horn), Vukolić (Radišić), Dronić , Dragišić, Ribić.

BSK: Sakan, T. Plemić, Radovanović, U. Plemić, D. Plemić, Skorupan, Lukić (Cvijetić), Zeljković (Rankov), Ž. Ćirić (Mitrović), Tomić, Naglić.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042