Fudbal

Divošanima bodovi u Novom Sadu

Novi Sad. Posle tri uzastopna poraza ekipa Hajduka iz Divoša je pokazala da još uvek ne odustaje od borbe za prvo mesto. Pošto su prošle nedelje u Divošu savladali prvoplasirano Jedinstvo iz Rumenke i zastatak smanjili na svega tri boda Divošani su u dvadeset drugog kola Vojvođanske lige grupa Jug savladali u Novom Sadu ekipu FK Indeks. 

U dosta tvrdoj utakmici koja se igrala u Novom Sadu u neobičajenom prepodnevnom terminu Hajduk je pokazao da je bolja ekipa od veoma solidnog Indeksa i zasluženo nose tri boda u Divoš.  Divošani su do pobede došli golovima Atića i Derajića. Divošani su trenutno drugi na tabeli sa 46 osvojenih bodova, dok Jedinstvo iz Rumenke koje je ubedljivo savladalo Slogu iz Temerina  i dalje ima tri boda više.

Sledeće nedelje Hajduk na domaćem terenu dočekuje u sremskom derbiju erdevičku Slogu pa se očekuje veoma zanimljiva i za Divošane istovremeno izuzetno važna utakmica. 

INDEKS: Subašić, Ćuk, Vuković, Zorić (Adamek), Nađ, Stojanović (Samardžić), Nedić (Kaplarski), Luleija, Blešić, Klaić, Gaćeša.

HAJDUK: Jokić, Simić, Cvetanović, Halilović, Sikimić, Cvijić, Derajić (Denković), Sovilj (Stojšić), Živković (Atić), Stupar, Bosančić (Trivunović).

Najava događaja

24junCelodnevni dogadjaj31julLeto na Savi

27junCelodnevni dogadjaj27avgMemoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

02julCelodnevni dogadjaj03Umetnički kutak Ambasade Švedske

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0387117.3909117.7431