Fudbal

Divošani pregaženi u Bačkom Jarku

BAČKI JARAK. Mladost (BJ) – Hajduk 3:0 (1:0) Sportski centar Livadica, sudija: Grmuša (Petrovaradin), strelci: Kovačević u 26, Vuletić u 50. i Škavić u 75. minutu, žuti karton: Malić (Hajduk).

 Igrači Hajduka se nisu proslavili u Bačkom Jarku. Bodovi su trebali obema ekipama. Mladosti da izbegne opasnu zonu a Hajduku da ostane u borbi za prvo mesto. Fudbaleri Mladosti, odigrali su verovatno najbolji prolećni meč mada opterećeni imperativom pobede, domaćini su jurišali os d samog početka rizikujući značajno u svojoj odbrani što im se na kraju isplatilo.  Prva šansa ukazala gostima iz Divoša, kada je njihov prednji igrač Miloš Derajić, u 3. minutu, pogodio prečku. Ipak domaćini su poveli u 26 minutu golom Kovačevića. Njega je proigrao Andrej Vučković, a njegov sjajni udarac u ugao bio je nezaustavljiv.

Drugi gol domaći su postigli posle kornera koga je izveoMiloš Stojaković, dok je defanzivac Milan Vuletić nadvisio u skoku, produživši let lopte pravo iza leđa golmana Marka Rakića. Domaći se ni tada nisu povukli i nastavili su sa napadima pa je Stanko Škavić  posle centaršuta Miloša Kovačevića postigao i treći pogodak. Pri kraju utakmice još jedna velika šansa za domaća kada je Goran Stojanović u 72. minutu, pogodio prečku. 

Divošani već u nedelju imaju šansu da na svom terenu u 27. kolu Vojvođanske lige jug poprave utisak i pobede gostujuću ekipu Cementa iz Beočina kako bi se ponovo uključili u trku za prvo mesto.

MLADOST: Lolić, Vejin (od 58. Kurtiši), Đukić, Vuletić, Stevančević, Drinić, Stojanović, Kovačević, Vučković (od 86. Bešević), Stojaković, Škavić (od 79. Antonić).

HAJDUK: Rakić, Simić (od 67. Denković), Cvetanović, Simikić, Balinović, Cvijić, Trivunović, Derajić, Stojšić (od 46. Atić), Sovilj, Živković (od 53. Malić).

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929