Fudbal

Trijumf Radničkog u Čačku

Čačak – Nedelja 26. jul 2020. god. FK Borac (Čačak) – FK Radnički (Srem. Mitrovica) 1:2 (1:0) Stadion gradski u Čačku. Sudija Ivan Nikitovič iz Čačka. Utakmica igrana bez prisustva publike. Strelci: Ratković u 4. minuti  za Borac, Nikola Stevanović u 56. i 71. minuti za Radnički.

Dobro su Čačani počeli meč sa budućim prvoligaškim rivalom. U četvrtom minutu Đorđilović je snažno šutirao sa 20 metara, Šegavac kratko odbio loptu, a Ratković sa peterca pogodio mrežu. Imali su domaći igrači u 10, minutu još jednu šansu za gol, ali je šut Ilića odlično odbranio Šegavac. Sredinom prvog poluvrermna Igor Savić je imao šansu za Borac ali je ponovo golmna Radničkog bio na visini zadatka.

U nastavku, sa izmnjenim sastavima, bolje su se snašli izabranici trenera Gorana Dragoljića. Sa dva pogotka u 56. Pa 75. Minutu, Nikola Stevanović je uspeo da donese prednost Radničkom. Svi pokušaji Čačana da preokrenu rezultat, nisu urodili plodom.

BORAC: Maslarević, Vasilić, Rašid, Marić, Đorđilović, Radosavljević, Kuveljić, Ratković, Ilić, Bojović, Savić. Igrali su još: Rumenić, Goldin, Vukomanović, Bojin, Maksimović, Milekić, Kovačević, Pešić, Bajić, Jelić i Grbović.

RADNIČKI: Šegavac, Kukolj, Mirčetić, Petrović, Vasiljević, Obrenović, Pejović,Mićanović, Ivković, Nemanja Stevanović, Stojanovski. Igrali su još: Čupić, Tomac, Savičević, Spasojević, Radovanović, Spasojević, Nikola Stevanović, Petrić, Ilić, Mijaijlović, Parmaković i Krneta.

Igrač utakmice: Nikola Stevanović, Radnički, dvostruki strelac.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988