Fudbal

Radnički u Čajetini pružio odličnu igru protiv novog superligaša Zlatibora

Čajetina – Subota 25. jul 2020. g. FK Zlatibor (Čajetina) – FK Radnički (Sremska Mitrovica) 2:2 (0:1) Stadion Švajcarija na Zlatiboru. Sudija Milan Kurlagić iz Užica. Utakmica igrana bez prisustva publike zbog epidemije korona virusa. Strelci: Ivanović u 70. m. iz jedanajsterca i Adama u 50. m. za Zlatibor. Ivković u 20. minuti i Glišović (autogol) u 50. minuti za Radnički.

Izbaranici trenera Gorana Dragoljića odigrali su drugu pripremnu utakmicu protiv novog superligaša Zlatibora iz Čajetine. Fudbaleri Radničkog pružili su odličnu i borbenu igru protiv domaćina i novog član Super lige Srbije.

Mitrovčanima je pripalo prvo poluvreme gde su lepršavom i nadahnutom igrom, kratkih pasova i brzom transformacijom igre iz odbrane u napad, uspešno parirali favorizovanim domaćinima. Prvi gola za Radnički postigao je brzonogi napadač Ivković, pojačanje iz Željezničara iz Pančeva.

Drugi deo utakmice pripao je igračima Zlatibora, koji su uspeli da smanje prednost Hesnaraca od dva gola. Pred kraj utamice počela je  olujna kiša i nevreme. Igrači Radničkog danas u nedelju završavaju pripreme u Kosijeriću. Večeras oko 23 sata očekuje se povratak fudbalera i stručnog štaba u Mitrovicu.  Sutra u ponedeljak je slobodna dan, utorka i sreda treniniizi dva puta dnevno na Stadionu u Hesni. U četvrtak 30. jula igra se turnir u Erdeviku.

ZLATIBOR: Stailković, Jezdimirović, Todorović, Vidić, Glišović, Đakovac, Miličević, Radmanovac, Stamenić, Vukić, Janić. Igrali su još: Čupić, Stojić, Bjeloš, Tasić, Mirković, Adama, Ivanović, Radović.

RADNIČKI: Šegavac, Kukolj, Mirčetić, Vasiljević, Petrović, Mićanović, Krneta, Stojanovski, Ivković, Avram, Pejović. Igrali su još: Čupić, Tomac, Savičević, Spasojević, N.Stevanović, M.Stevanović, Ilić.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142