Fudbal, Sport

Ubedljiv poraz Radničkog od Tekstilca

ODŽACI. FK „TEKSTILAC” – FK „RADNIČKI” 5:2 /3:0/; Gledalaca: 400; Glavni sudija: Matić David; Pomoćne sudije: Jovanović-Džajić Nemanja i Đurić Željko; Četvrti sudija: Miletić Miroslav; Delegat: Zavišin Srđan

U 27. kolu prvenstva Mozzart Bet Prve lige Srbije, FK „Tekstilac” je na svom terenu dočekao ekipu FK „Radnički”. Posle slobodnog udarca i dobre kombinacije u šesnestercu gostiju Kodžić Nikola je snažnim udarcem levom nogom savladao golmana Radničkog i doveo svoju ekipu u vođstvo od 1:0 u 22. minutu meča. Minut kasnije, posle jedne polukontre po levoj strani, lopta je došla do Ivana Davidovića koji je levom nogom poslao loptu ispod golmana gostiju i udvostručio prednost Tekstilca. U 29. minutu susreta Đurić Dejan je sa leve strane centrirao, a Marković Miroslav je glavom sa nekih sedam metara poslao loptu u mrežu za vođstvo Tekstilca od 3:0 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu usledila je bolja igra Radičkog. U 54. minutu meča, posle centaršuta sa leve strane, Gajić Uroš je zatresao mrežu i smanjio rezultat na 1:3. Posle loše izvedenog auta gostiju, Ukachukwu Prince Lucky je sam izašao ispred golmana gostiju i savldao ga za vođstvo od 4:1. Posle napada po desnoj strani i ubačaja u kazneni prostor, Zličić Miloš nije imao težak zadatak da loptu pošalje u praznu mrežu za vođstvo Tekstilca od 5:1. U 90. minutu susreta Cvetković Miloš je šutirao desnom nogom i matirao golmana domaćih i ublažio poraz Radičkog.

U domaćoj ekipi žuti karton dobio je Sredojević Filip.

U gostujućoj ekipi žuti karton dobio je Milić Andrija.

FK „Tekstilac”: Barać Bojan, Davidović Ivan, Jočić Branimir, Kodžić Nikola, Luković Marko, Marjanović Nikola, Marković Miroslav, Sredojević Filip, Stojanovićq Darko, Ukachukwu Prince Lucky, Đurić Dejan.

U igru su sa klupe ušli: Jovanović Đorđe, Stojanović Stefan, Vasić Leontije, Zličić Miloš i Čordašić Lazar.

Trener: Mirjačić Branko

FK „Radnički”: Ostojić Miloš, Čarapić Strahinja, Gajić Uroš, Isailović Darko, Ivić Lazar, Mitrović Stefan, Petrović Đorđe, Stajković Lazar,  Stanisavljević Stefan, Vićentijević Igor, Vladisavljević Đorđe.

U igru su sa klupe ušli: Milić Andrija, Miodragović Ilija, Jovanović Đorđe, Cvetković Srđan i Đukanović Aleksandar.

Trener: Nikolić Dejan

FK „Radnički” trenutno zauzima 4. mesto na tabeli sa 38 osvojenih bodova.

U sledećem kolu FK „Radnički” dočekuje ekipu FK „Kolubara” iz Lazarevca.

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630