Odbojka, Sport

Srem solidan u porazu od TENT-a

OBRENOVAC. subota, 9. mart 2024. TENT – SREM 3:1 (25:18, 19:25, 25:18, 25:13) JP SKC Obrenovac (Obrenovac) Gledalaca: 100; sudije: Miladinović Milan i Brkić Jelena.

Mada su izgubile meč u Obrenovcu sa ekipom TENT-a koja je i bila apsolutni favorit Sremove odbojkašice se nisu obrukale. Dobile su drugi set a nisu lošu igru pružile ni u prvom i trećem setu.

Trener Kapric se opredelio za mlađu postavu sa Grabić i Mihajlović kao primačima i Stanković na poziciji libera, Živanović i Aleksandra Đorđević na poziciji srednjeg blokera, tehničarkom Aleksandrom Đorđević i korektorkom Drašković.

Tokom utakmice u postavi su se izmenjale gotovo sve igračice. Očito je da se bruši forma i traži najbolja postava za plej of. Veoma solidnu igru su pružile Mivanović i Ana Mihajlović koje se ponovo vraćaju u formu sa početka sezone što je veoma važno pred odlučujuće mečeve u plej ofu.

OK TENT: Rajlić Milana, Mandović Nina, Popović Bojana, Ranković Sara, Andrić Danijela, Cvetković Jovana, Šajić Nevena, Malešević Ana, Mijatović Nina, Čikuc Dins Nataša, Čikuc Dins Nađa, Stanojević Đurđa, Gočanin Bojana, Vidačić Milica, trener Žakić Igor

GŽOK Srem: Mihajlović Ana, Grabić Dunja, Ivković Anastasija, Đorđević Aleksandra, Stevanović Dragana, Egić Isidora, Stanković Dunja (l), Milunović Milica, Drašković Minja, Đorđević Katarina (l), Antić Jovana, Đorđević Mila, Živanović Milica, trener Kapric Nikola, pom. trener Petrović Rajko

U sledećem kolu Srem na svom terenu dočekuje subotički Spartak.

Najava događaja

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630