Fudbal, Sport

Divošani moćni u Novom Sadu

NOVI SAD, 2. mart 2024; Fk Indeks – FK Hajduk Divoš 0:5 (0:2) stadion Đačko igralište; Strelci: Džibrić 21, Zolnaić 31, Herceg 62, Veselinović 75, Herceg 85.

U  prolećnom delu takmičenja Vojvođanske lige Jug ekipa lidera na tabeli Hajduka iz Divoša je pokazala da ozbiljno računa na prvo mesto. Na kraju jesenjeg dela Divošani su za prsa bili bolji od pratilaca Slobode iz Donjeg Tovarnika i Jedinstva iz Rumenke. Očito je da uprava kluba ništa ne želi da prepusti slučaju.

U prelaznom roku je dovedeno još pet kvalitetnih igrača, Lazar Veselinović (37), jesenas strelac 13 golova za Kulpin u Somborskoj područnoj ligi, vezista Bojan Jelić, kapiten Jedinstva (Rumenka), levi bek Aleksandar Zolnajić (Tisa, Adorjan), bonus Luka Trkulja (Železničar, Inđija) i golman Marko Nikolić (Inter, Zaprešić). Da će pojačanja podići kvalitet igre videlo se već na pripremnom turniru Čukarica 2024 gde je Hajduk postigao nekoliko ubedljivih pobeda.

Ovaj kvalitet je potvrđen i u utakmici protiv novosadskog Indeksa. Divošani su posle dominantne igre ostvarili pobedu od 5:0. Golove su postigli Džibrić, Zolnaić, veselinović i Herceg dva. Ekipa Indeksa je imala samo jednu ozbiljnu šansu a gosti iz Divoša su mogli dati i više od pet golova.

Indeks: Buzadžija, Rađenović F, Gajić, Živanović, Rađenović D, Denić, Varga, Vukašinović, Veselinović, Bogojević, Grubović

Rezerve: Štork, Šašić, Simikić, Vujić, Stojanović, Radojičić, Vukadinović, trener Sekicki Miloš

Hajduk: Petrović, Džibrić, Radaković, Jelić, Jević, Mandić, Cvijić, Nađ, Đurić, Zolnajić, Jurišić

Rezerve:Nikolić, Herceg, Trebovac, Zeljković, Kudrić, Veselinović, Trkulja, trener Mitrović milan

Sledeće nedelje u 17. kolu Hajduk na svom terenu dočekuje ekipu Dunava iz Starih Banovaca.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630