Fudbal, Sport

Prijava ekipa za Međunarodni „Domis enterijeri” turnir u malom fudbalu

SREMSKA MITROVICA – Međunarodni turnir u malom fudbalu biće održan po 35. u našem gradu. Svečani početak turnira zakazan je za 25. decembar u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Nagradni fond je 750 hiljada dinara, generalni sponzor turnira je „Domis enterijeri”, a pokrovitelj Grad Sremska Mitrovica.

Prijave ekipa malog fudbala traju do 22. decembra, do 12 sati. Izvlačenje parova obaviće se u maloj sali PSC „Pinki” tog dana u 18 sati, a odigravanje utakmica počinje 25. decembra. Sve informacije se mogu dobiti na telefone 022/611-555 i 064/88 94 611.

Saša Bugadžija, direktor PSC „Pinki” rekao je: „Ove godine turnir nosi ime „Domis enterijeri”, ova dobro poznata firma poklanja pažnju razvoju sporta i omladine u gradu i jedan od glavnih sponzora je, kao i svake godine Grad Sremska Mitrovica. Ukupan nagradni fond je 750.000 dinara, ostao je na nivou od prošle godine ali kotizacije za učešće svih ekipa nisu menjane. Imali smo jako lep odziv prošle godine, očekujemo i ove veliki broj ekipa, kako u najmlađim, tako i u najstarijim kategorijama, naravno seniori su uvek kategorija koja se s pažnjom prati i zbog koje je ovaj sportski dom uvek prepun tokom božićnih i novogodišnjih praznika. To je poklon grada, poklon nas sportskih radnika našim sugrađanima, pa i onima iz drugih gradova koji dolaze da prate majstorije učesnika turnira. Nagradni fond za seniore je 500.000 dinara. Mitrovica je poput Borika i kutije šibice jedan od retkih hramova gde se igra pravi mali fudbal sa peticom tegom koji smo reklamirali prošle godine, koja daje jednu sasvim drugu dimenziju igri na parketu, igra se 5 + 1 standardno veći golovi. Nastavljamo tradiciju dugu više od tri decenije, sa željom da se u velikom broju vidimo na turniru. Pozivam sve ljubitelje ove čarobne igre u sali da dođu i uživaju.”

Pokrovitelj ovog tradicionalnog turnira je Grad Sremska Mitrovica, Gradska uprava za kulturu i sport, generalni sponzor „Domis enterijeri”, a u organizaciji učestvuju PSC „Pinki”, Sportski savez grada i Fudbalski savez Grada Sremska Mitrovica.

Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica kaže:Novogodišnji turnir u malom fudbalu je najdugovečnija sportska manifestacija u našem gradu koja se održava u kontinuitetu, dakle 35 godina. Ova sportsko-rekreativne manifestacija namenjena je svim građanima, učešće mogu da uzmu svi od dečijeg uzrasta, pa do veterana. Postoji veliki broj kategorija i učesnika i ono što posebno raduje iz godine u godinu je zadržao publiku na svojoj manifestaciji, dakle to je najveća manifestacija kada je u pitanju gledanost. Zahvaljujući pravilima koje je PSC „Pinki” postavio, velik je broj učesnika iz naše lokalne sredine što je zapravo i cilj novogodišnjeg turnira, da što više učesnika bude iz našeg grada i okolnih mesta, kao i da što više publike bude odavde. Imali smo preko 1.000 gledalaca u završnici zadnjeg kola”.

Zainteresovani da učestvuju u ovoj sportskoj manifestaciji mogu da prijave ekipe u šest uzrasnih kategorija. Međunarodni turnir počinje 25. decembra, tako da publiku očekuje dobra fudbalska predstava.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042