Fudbal, Sport

Radnički i Mladost GAT podelili bodove

SREMSKA MITROVICA: FK „RADNIČKI” – FK „MLADOST GAT” NOVI SAD 0:0 /0:0/; Gledalaca: 150; Glavni sudija: Petrović Nikola; Pomoćne sudije: Cvetković Ivan i Piljak Andreja; Četvrti sudija: Petrović Dejan; Delegat: Josipović Dragoslav

U 16. kolu prvenstva Mozzart Bet Prve lige Srbije, u Sremskoj Mitrovici su se sastali domaća ekipa FK „Radnički” i gostujuća ekipa FK „Mladost GAT”. Otežani vremenski uslovi nisu dozvolili da oba rivala pokažu sboj kvalitet. Stvoreno je po nekoliko šansi na obe strane ali bez uspeha. Publika je bila uskraćena za golove jer je utakmica završena rezultatom 0:0.

U domaćoj ekipi žute kartone dobili su Miodragović Ilija i Ilić Vladimir. U gostujućoj ekipi žute kartone dobili su Tanasin Aleksandar i Pavlica Nikola.

„Jedna onako teška utakmica u svakom smislu te reči. Jedan od faktora je i vreme i teren, drugi faktor je naravno uvek protivnik i ta oba faktora su sa naše tačke gledišta otežavala tu utakmicu i staviljala nas u onako jednu tešku situaciju. Nisam nezadovoljan kako smo izgledali, mislim da ako merimo onako u nekim procentima bili bliži da damo taj gol ali nije nezaslužen ovaj rezultat koji je na kraju i bio. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, stvarno je bilo teško. Mislim da su se i jedni i drugi u odnosu na teren i na protivnika adaptirali na najbolji mogući način u tom momentu u kojem su mogli. Mojim igračima mogu da poručim da još jači moraju biti, da još direktniji i konkretniji moramo biti, nisam nezadovoljan sa bodom i nadam se da ćemo ovu utakmicu naplatiti u nekim narednim utakmicama, a to je već sledeća utakmica kod kuće sa Smederevom koja će isto biti teška kao i svaka”, izjavio je trener ekipe Mladost GAT, Bajić Dušan.

„Dosta teška utakmica, dosta teški uslovi za igru, dosta težak teren, vetar, kiša, onako sve je bilo negde protiv fudbala zato možda i neki slabiji kvalitet smo prikazali. Protivnik se dosta podigao otkako je kolega Bajić došao, mislim da prave stvarno dobre rezultate i očekivali smo dosta agresivnu i dobru igru i tako smo se pripremili. Znali smo šta nas očekuje iako imaju dosta manje bodova, imaju stvarno dobar i kvalitetan sastav i to su danas i pokazali. Nismo mogli fizički da se nosimo sa protivnikom koji je bio dosta fizički jači od nas. Po ovakvom teškom terenu to je danas možda bilo i presudno tako da smo posle utakmice zadovoljni bodom posle onako prikazane igre i tih 90 minuta. Nama preostaje da probamo u narednim kolima da osvojimo što više bodova i da ostanemo u gornjem delu tabele. Čestitao bi igračima, stručnom štabu i kolegi Bajiću na današnjoj prikazanoj igri, na borbi i na poštenoj igri i zalaganju. I naravno mojim igračima da poželim sve najbolje u nastavku i da im čestitam na današnjoj borbi i htenju po ovako teškom vremenu, po ovako teškom vremenu”, izjavio je trener ekipe Radničkog, Janković Goran.

FK „Radnički” trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom i utakmicom više.

FK „Radnički”: Ostojić Miloš, Cvetković Nemanja, Cvetković Srđan, Gajić Uroš, Ilić Vladimir, Ivić Lazar, Mićić Lazar, Miodragović Ilija, Petrović Đorđe, Prljević Marko, Stefanović Stefan.

U igru su sa klupe ušli: Milicanović Vladimir, Mitrović Stefan i Ivković Đorđe.

Trener: Janković Goran

FK „Mladost GAT”: Elesin Vladan, Abadžija Lukijan, Balabanović Milorad, Bjeloš Miroslav, Bugarin Marko, Čečarić Bojan, Ilić Nemanja, Kerkez Marko, Tanasin Aleksandar, Vukčević Ivan, Živković Kristijan.

U igru su sa klupe ušli: Pavlica Nikola, Jezdović Filip i Ilić Filip.

Trener: Bajić Dušan

U sledećem kolu FK „Radnički” gostuje u Vršcu ekipi OFK „Vršac”.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042