Fudbal, Sport

Radnički je zasluženo slavio i osvojio nova važna tri boda u borbi za sam vrh tabele

LAZAREVAC. FK „KOLUBARA” – FK „RADNIČKI” 1:3 /0:2/; Poseta: 350 gledalaca; Glavni sudija: Jakovljević Mladen; Pomoćne sudije: Jovanović-Džajić Nemanja i Pešović Milan; Četvrti sudija: Miletić Miroslav; Delegat: Petković Željko

U 13. kolu prvenstva Mozzart Bet Prve lige Srbije, na Beogradu su se sastali domaća ekipa FK „Kolubara” i gostujuća ekipa FK „Radnički”. “Hladan tuš” za domaće navijače desio se već u 3. minutu susreta posle brzo izvedenog auta, Gajić Uroš je sjajno uposlio Cvetković Srđana koji je sa ivice kaznenog prostora levom nogom uputio šut, lopta se odbila od domaćeg igrača Kočović Nenada, promenila pravac i završila u mreži za vođstvo Radničkog od 0:1. U 19. minutu meča, posle brzog kontranapada, Ilić Vladimir je centrirao sa desne strane, lopta je došla do Pius Obuye koji je majstorski prevario jednog igrača Kolubare i desnom nogom poslao loptu u donji levi ugao domaćeg golmana za vođstvo Radničkog od 0:2. Kolubara nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol Radničkog pa su domaćini na odmor otišli sa dva gola zaostatka.

U 50. minutu meča, posle ubačaja lopte sa leve strane i nespretne reakcije odbrane Radničkog, Galvao Da Siva Tiago se našao sam ispred golmana gostiju i preciznim udarcem smanjio rezultat na 1:2. Otežavajuća okolnost ekipi Kolubare da proba da izjednači rezultat bio je drugi žuti krton (crveni karton) Nikolić Nemanje u 77. minutu susreta. U 86. minutu susreta, posle izvedenog kornera fudbalera u crvenim dresovima sa leve strane, lopta posle velike gužve pogađa u glavu rezervistu Gulan Nikolu koji postiže autogol i prednost Radničkog u tom momentu iznosila je nedostižnih 1:3. Do kraja utakmice nije bilo pogodaka, Radnički je zasluženo slavio i osvojio nova važna tri boda u borbi za sam vrh tabele.

U domaćoj ekipi žute kartone dobili su Stanković Nikola i Nikolić Nemanja dva žuta (crveni karton).

U gostujućoj ekipi žute kartone dobili su Gajić Uroš i Ivić Lazar dva žuta (crveni karton).

FK „Kolubara”: Stanivuković Dejan, Climaco Pinto Leandro, Galvao Da Silva Tiago, Janković Nikola, Kiković Danko, Kočović Nenad, Marjanović Stefan, Milisavljević Miloš, Nikolić Nemanja, Vasiljević Nikola, Živković Stefan.

U igru su sa klupe ušli: Damnjanović Uroš, Cucin Luka, Gulan Nikola, Vulin Luka i Lončar Goran.

Trener: Šašić Sava

FK „Radnički SM”: Ostojić Miloš, Cvetković Srđan, Gajić Uroš, Ilić Vladimir, Isailović Darko, Ivić Lazar, Ivković Đorđe, Miodragović Ilija, Pius Obuya, Prljević Marko, Stefanović Stefan.

U igru su sa klupe ušli: Mićić Lazar, Tripković Nikola, Đukanović Aleksandar, Mitrović Stefan i Protić Radoš.

Trener: Janković Goran

FK „Radnički” trenutno zauzima 4. mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

U sledećem kolu FK „Radnički” gostuje u Inđiji ekipi FK „Inđija Toyo Tires”.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042