Rukomet, Sport

Odlična igra i pobeda rukometaša Srem SM

SREMSKA MITROVICA.  29. oktobar Rukometni klub “Srem SM” zabeležio je pobedu na svom terenu u hali “Pinki” nad ekipom RK “Naftagas” iz Elemira rezultatom 27:22, (poluvreme 12:9)  na utakmici šestog kola Treće Vojvođanske rukometne lige, grupa B.

Sudijski par: Dejan Martinović iz Novog Sada i Branislav Ćirković iz Bačke Palanke zajedno sa delegatom, Dejanom Isailovićem iz Novog Sada,  nisu imali mnogo “posla” obzirom da je utakmica bila izuzetno fer i korektna.

U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba i jaka odbrana ispred svog gola kod obe ekipe što je dovelo i do malog broja postignutih golova. Na poluvreme otišlo se sa rezultatom  12:9 u korist domaćina.

U drugom poluvremenu došla je do izražaja bolja fizička kondicija i spremnost ekipe Srem SM. Krenuli su silovito, napravili veliku gol razliku  i sigurnim odbranama golmana Delića a onda je trener Krstić u igru uveo i mlade igrače da se kale za jače utakmice. Rutinski su priveli kraju ovaj meč  i zasluženo osvojili bodove.

 Srem SM igrao je u sastavu: Kozeljac Dejan, Bosančić Nikola-1, Devrnja Nikola-2, Gemeri Perica-1, Nahajovski Andrej, Spasojević Branimir, Dragojlović Uroš-5, Pejić Ognjen-3, Delić Petar, Škiljni Stefan, Drča Dušan-1, Blagojević Uroš-4, Milutinović Đorđe-10.
Trener ekipe – Krstić Milan.

Ekipa iz Elemira igrala je u sastavu: Stankov Dragoslav, Petrovski Sava, Jankov Stefan, Jarić Aleksa, Dragić Nemanja, Surla Đurica-1, Milanović Strahinja-4, Mihajlov Dimitrije-3, Popović Stefan, Avramov Dragoslav-15, Dodik Nikola.
Treneri – Vukelić Novica i Milinović Vladimir.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je golman Srema, Delić Petar koji je   dobrim odbranama  veoma mnogo  zaslužan za pobedu svoje ekipe.

Narednog vikenda ekipa Srem SM gostuje u Kovinu, ekipi Radničkog koja je na Prvom mestu na tabeli.

Najava događaja

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042