Fudbal, Sport

Fudbaleri „Radničkog” poraženi u Vršcu

Vršac. OFK VRŠAC Vršac – FK RADNIČKI Sremska Mitrovica 3:2 /1:0/. Gledalaca 300; Glavni sudija: Bikić Nikola iz Zrenjanina; Pomoćne sudije: Nikolić Marko i Drndarević Vanja, obojica iz Zrenjanina; Četvrti sudija: Bogićević Mario iz Zrenjanina; Delegat: Petrović Predrag

U 16. kolu Srpske lige „Vojvodina”, u Vršcu su se sastali domaća ekipa OFK „Vršac” i gostujuća ekipa FK „Radnički” iz Sremske Mitrovice. Od samog starta utakmice vođena je lavovska borba sa obe strane. Domaća ekipa povela je prva sa 1:0 u 44. minutu meča, evrogolom Spasić Koste koji je šutirao levom nogom sa 30 metara, a lopta je otišla u rašlje, u desni ugao golmana Trnića. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću domaćina.

Gosti su izjednačili na 1:1 u 48. minutu susreta kada je Perović Nenad sjajno izveo slobodan udarac sa 20 metara od gola posle kojeg je golman domaćih bio nemoćan. Vršac je došao ponovo u vođstvo u 68. minutu posle greške golmana Trnić Jovana prilikom istrčavanja, nakon centaršuta Spasić Koste, Đurović Lazaru nije bilo teško da loptu sa 3 metra pošalje u prazan gol. Fudbaleri Vršca došli su u vođstvo od 3:1 u 79. minutu meča posle prodora domaćeg igrača po levoj strani i centaršuta na rezervistu Radisavljević Nikolu koji je sa 10 metara preciznim udarcem postigao gol. Fudbaleri „Radničkog” smanjili su rezultat na 3:2 u 90. minutu susreta posle prodora Pejović Luke po desnoj strani koji je šutirao u nebranjeni deo, pod samu prečku gola golmana domaćih.

Uprkos terenskoj inicijativi i većem broju šansi, ekipa „Radničkog” vraća se poražena, ali trener Kovacević Nenad može biti zadovoljan igrom svojih fudbalera. Odlične prilike propustili su: Pejović Luka, Perović Nenad, Matijević Nenad i Herceg Najdan, a gosti su iz četiri šuta postigli 3 gola.

FK „Radnički” trenutno zauzima 9. mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom. 

U sledećem kolu FK „Radnički” dočekuje u Sremskoj Mitrovici ekipu FK „Dunav” iz Starih Banovaca. 

U igru kod ekipe OFK „Vršac” ušli su: Stankov Nebojša (46.min), Petrović Luka (49.min) i Radisavljević Nikola (74.min).

Sa klupe kod ekipe FK „Radnički” u igru su ušli: Janković Dejan (56.min), Kostić Vuk (61.min) i Herceg Najdan (65.min).

Žute kartone u domaćoj ekipi dobili su Beljin Danijel i Blagojević Vladan. 

Žuti karton u gostujućoj ekipi dobio je Berak Tibor.

OFK „Vršac” Vršac: Jeveričić Nemanja, Blagojević Bojan, Beljin Danijel, Kačarević Marko, Ilić Filip, Đurović Lazar, Spasić Kosta, Blagojević Vladan, Lazevski Aleksandar, Janković Jovan, Vranić Nikola.

Zamenici igrača: Todorović Luka, Radisavljević Nikola, Petrović Luka, Mioško Kristijan, Đurić Miloš, Stankov Nebojša, Marković Marko.

Trener: Mijailović Nenad

Pomoćni trener: Rankov Perica

FK „Radnički” Sremska Mitrovica: Trnić Jovan, Vujović Branko, Matijević Nemanja, Milutinović Nikola, Petrović Nemanja, Pejović Luka, Mićanović Mladen, Perović Nenad, Ranđić Vuk, Berak Tibor, Božović Aleksa.

Zamenici igrača: Čupić Dragoslav, Kostić Vuk, Janković Dejan, Herceg Najdan, Tomac Ivan, Glišić Saša, Sekulić Marko.

Trener: Kovačević Nenad

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998