Odbojka, Sport

Srem EATON poražen u Bečeju u susretu sa liderom

Bečej, 12. kolo Druge lige “SEVER” za odbojkaše. Nedelja, 23.02.2020., hala SC ”Đorđe Predin-Badža”, Bečej, sudije: Savić I. i Pinter D., delegat Šibul M., gledalaca 60.

Bečej – Srem EATON 3:0 po setovima (25:19,25:19,25:19) 75:57

Odbojkaši Srema poraženi su u susretu sa liderom Druge lige “SEVER”, ekipom Bečeja. Igra mitrovčana je bila oscilatorna u trenutcima kada se rezultat lomio, pa je mlada ekipa Srema izgorela u želji da priredi iznenađenje kola. Trener mitrovčana Stanislavu Saviću nije bio nezadovoljan onim što je video sinoć u Bečeju, a o tome ima ovakvo mišljenje:
– “Dan pre našeg meča već se desilo iznenađenje kola u Somboru, gde je domaćin odneo pobedu nad ekipom Dunav Volley-a!? Dva iznenađenja u kolu bi valjda bila previše” – prva je konstatacija trenera mitrovčana – “Otputovali smo u Bečej sa željom da se nadigravamo. Utakmica je bila kvalitetna, mi smo imali dobar pristup tokom celog meča i bili smo motivisani da damo svoj maksimum ali ovaj put prednost iskustva igrača Bečeja u odnosu na Sremovu mladost bila je presudna. Grešili smo u nekim bitnim trenutcima meča, pa tako nismo uspeli u svojoj nameri da se revanširamo Bečeju za jesenji poraz u Mitrovici. Sigurno je na takav ishod uticala i utakmica naših kadeta, odigrana dan pre u subotu protiv ekipe Stražilova, koja je nama veoma bila važna da potvrdimo prolaz u četvrtfinale Prvenstva Vojvodine za kadete, obzirom da startnu postavu našeg seniorskog tima čine čak 4 kadeta u ovom trenutku. U svakom slučaju, verujem das u moji mladi igrači posle sinoćnje utakmice bogatiji za jedno iskustvo, koje će doprineti da u nekim narednim mečevima, bitnim za nas, zabeležimo uspeh.”

GOK “Srem Eaton”: Đekić lib., Petković R., Foro, Kovačić kap., Đorđić, Milutinović, Lazarević, Stokić, Ljubišić, Jurišić.
Treneri: Stanislav Savić I Pajić Nenad.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988