Odbojka, Sport

Nova pobeda odbojkašica Srema na startu prolećnog dela takmičenja Prve lige Srbije

Pančevo. U prvoj utakmici na otvaranju prolećnog dela takmičenja u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije koju se igrala u Pančevu ekipa GŽOK Srema je ubedljivo savladala domaći Dinamo.

Hala sportova Strelište ŽOK Dinamo – GŽOK Srem 0:3 (15:25, 13:25, 17:25), sudije Peić i Lugić, delegat Jovanović, gledalaca 40.

Dinamo je pred kraj prvog dela takmičenja značajno pojačao ekipu i sa dve pobede napustio začelje tabele a u utakmici sa Sremom želeo je pobedu koja bi ga približila sredini tabele. Sremice su međutim sjajno startovale ovu polusezonu ne davši domaćim igračicama ni najmanju priliku da ih ugroze. Trener Kapriš je bio u prilici da šansu da i mlađim igračicama koje su je u potpunosti iskoristile. Grabić i Vasić su odigrale odlično i pokazale da već sada mogu u potpunosti da odmene starije igračice.

U sledećem kolu Srem u petak 31. januara dočekuje ekipu beogradske Rode u Hali Mitrovačke gimnazije. Podrška publike će mu sigurno trebati jer se Roda u prvoj utakmici u Beogradu pokazala kao veoma težak protivnik.

Najava događaja

24junCelodnevni dogadjaj31julLeto na Savi

27junCelodnevni dogadjaj27avgMemoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

02julCelodnevni dogadjaj03Umetnički kutak Ambasade Švedske

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0387117.3909117.7431