Rukomet, Sport

Sremice pobedile Sloven u sjajnoj završnici utakmice

Sremska Mitrovica. Deseto kolo Prve rukometne lige Srbije – Sever.  ŽRK “Srem” – ŽRK “Sloven”  /Ruma/. Rezultat 26:22  /11:14/. Sudije: Mikušak Nikoleta i Komlenić Andrea – obe iz Novog Sada. Delegat Milovac Miodrag iz Novog Sada. Gledalaca 150.

Komšijski derbi  između Mitrovačkih i Rumskih ekipa uvek je donosio veliku borbu na terenu bez obzira u kom sportu se takmičili. Tako je bilo i ovog puta na parketu hale “Pinki”. Sjajna utakmica i navijanje sa tribina domaćih i gostujućih navijača doprineli su da igračice obe ekipe igraju odlično i na parketu pokažu sve čari rukometnog sporta.

U prvom poluvremenu blaga rezultatska prednost gošći iz Rume. Igralo se brzo u napadu i čvrsto u odbrani. Poluvreme se završilo  u korist gošći sa tri poena razlike.

U drugom poluvremenu  došla je do izražaja brza igra igračica Srema u kontranapadima. Teško su ih igračice Slovena sustizale tako da su u pedesetom minutu meča domaćini izjednačili rezultat a onda i preuzeli vođstvo koje su zadržale do kraja meča.

Ovom pobedom Srem je i dalje na trećem mestu na tabeli.

Igrač utakmice – Zubović Milica iz ekipe Srema.

Srem u sastavu: Mihajlović Milica, Šerfezi Marija, Petrović Dragana-2, Čolović Dragana, Stević Milica, Gvoka Tijana, Vlaisavljević Anica-4, Veselinović Nataša (kapiten), Komnenović Tijana-2, Stefanović Ana-3, Ćetković Nataša-1, Zubović Milica-14.

Treneri Dušan Drča i Saša Kojović.

Sloven u sastavu: Veselinović Sandra, Miljuš Ivana, Knežević Danka-6, Opačić Dragana-3, Markuš Jelena, Aćimović Milica-10, Mojsilović Željana, Kostić Jovana-3, Isailović Marina, Dobrijević Aleksandra, Martinac Anđela, Lukić Marija, Petrović Teodora, Aleksić Lana.

Trener Radović Katarina.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142