Fudbal, Sport

Pobeda fudbalera „Budućnosti” za lidersko mesto

Beška. FK “HAJDUK” Beška – FK “BUDUĆNOST” Salaš Noćajski 1:3 /1:1/. Gledalaca 100; Glavni sudija: Šljepica Marko iz Novih Banovaca; Pomoćne sudije: Predojević Aleksandar i Gavrić Aleksandar, obojica iz Novih Banovaca; Delegat: Marković Miroslav iz Stare Pazove.

U 15. kolu Sremske fudbalske lige, u Beški su se sastali domaća ekipa FK “Hajduk” i gostujuća ekipa FK “Budućnost” iz Salaša Noćajskog. I pored terenske inicijative gostujuće ekipe, prvi su se radovali domaći fudbaleri koji su došli u vođstvo od 1:0 u 31. minutu meča preko Karać Branka. Salaščani su do kraja prvog poluvremena uspeli da izjednače na 1:1, a strelac je bio Simovljević Slavko u 44. minutu. Na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom.

Bolja igra “Budućnosti” isplatila se u 57. minutu utakmice kada su gosti poveli sa 2:1 preko Simeunović Gorana. “Hajduk” je pokušavao na sve načine da dođe do izjednačenja. Tačku na i stavio je svojim drugim pogotkom Simovljević Slavko u 90. minitu susreta za konačnih 3:1 za “Budućnost”.

Na kraju prvog dela sezone FK “Budućnost” zauzima 1. mesto na tabeli sa 30 osvojenih bodova. 

U igru kod ekipe FK “Hajduk” ušli su: Mutić Bojan (46.min), Terzić Milan (63.min) i Čavić Ognjen (76.min).

Sa klupe kod ekipe FK “Budućnost” u igru su ušli Matić Ognjen (86.min) i Veličković Filip (90.min).

FK “Hajduk” Beška: Oparnica Jovan, Brkić Miloš (kap), Popović Zoran, Milić Lazar, Lagundžić Ivan, Milosavljević Vuk, Bjeljac Dragan, Karać Branko, Kovačević Nikola, Krstić Miloš, Kovačević Strahinja.

Zamenici igrača: Bojanović Vojislav, Mutić Bojan, Čavić Ognjen, Terzić Milan, Zekić Goran.

Trener: Popović Miloš

FK “Budućnost” Salaš Noćajski: Jokić Milorad, Jesretić Miloš, Radosavljević Dragutin (kap), Jeftić Vladimir, Jošić Borislav, Janković Mitar, Simovljević Slavko, Petrović Miloš, Simeunović Goran, Mihajlović Dragoslav, Stanić Darko.

Zamenici igrača: Čupić Ivan, Starčević Dušan, Stanivuković Despot, Matić Ognjen, Veličković Filip.

Trener: Ninković Mita

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291