Rukomet, Sport

Ispuštena pobeda u poslednjoj sekundi meča

Sremska Mitrovica. Prvenstveni meč Treće rukometne lige Sever – Zapad. RK „Srem SM“ – RK „Radnički“ (Novi Sad). Rezultat  31:31 (12:13). Sudije Radoičić Marija iz Feketića i Kluđerović Milica iz Lovćenca. Delegat Nikolić Mirela iz Novog Sada. Gledalaca 50.

Rezultatski izjednačena borba u prvom poluvremenu. Postizao se pogodak za pogotkom jedne a onda druge ekipe tako da se na odmor otišlo sa samo jednim pogotkom u korist gostiju.

U drugom poluvremenu igrači Srema imaju blagu prednost. Vodili su do pred kraj meča sa jedan do dva pogotka razlike.

Vodila se borba za svaku loptu, za svaki napad sa velikom željom za postizanje gola. Igra ipak korektna i bez grubih prekršaja.

Minut pre kraja meča Srem vodi sa tri gola prednosti. Kada se očekivalo da će mirno ući u završnicu meča ponovo je došla do izražaja izreka u sportu da se igra do poslednjeg zvižduka sudije.

Igrači Srema umesto da umire igru i zadržavaju loptu i svom posedu, brzopletom igrom i greškama u napadu dozvoljavaju gostima da postignu dva pogotka iz kontra napada i približe se na samo jedan gol razlike.

U poslednjem napadu domaći igrači pet sekundi pre kraja meča pogrešnim dodavanjem „poklanjaju“ loptu gostima koji u brzom kontranapadu u poslednjoj sekundi meča postižu izjednačujući pogodak.

Srem se i pored ove podele bodova nalazi da četvrtom mestu na tabeli Treće rukometne lige. 

RK Srem u sastavu: Rađenović Vladimir, Kozeljac Dejan, Bosančić Nikola, Penezić Marko-1, Popović Đorđe-10, Rajšić Predrag-1, Drča Dušan, Savić Branko-7, Nikolovski Stefan-8, Popović Nikola-2, Pejić Ognjen-2, Delić Petar, Sedlarević Saša, Krstanović Živan, Bakša Vladimir, Cvjetić Nemanja.

Trener Milutinović Đorđe.

Radnički u sastavu: Karan Miloš, Janković Krsto-6, Laković Dragan-5, Majkić Teodor-18, Ivanić Željko, Kostić Marko-2, Brzak Marko, Ranitović Vladimir.

Trener Ranitović Željko.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142