Odbojka, Sport

Bodovi ostali kraj Save

Sremska Mitrovica, 16. novembar 2019., 4. kolo Druge lige „SEVER” za odbojkaše, Srem EATON – Mladost (NP) 3:0 (25:19,25:21,25:20) 75:60, hala PSC „Pinki”, sudije Petrović I. i Lazić Mi., delegat: Kovačić Z., gledalaca 30.

U sremskom derbiju, odbojkaši GOK Srem EATON su nadigrali goste iz Nove Pazove. Utakmica nije baš imala neki preterani sportski čar, ali su domaćini u ovom trenutku bili bolja ekipa. Trener ekipe Stanislav Savić je ovako video subotnju utakmicu:

„Pobeda i bodovi su ono što će se pamtiti iz ovog meča. Ekipa iz Nove Pazove je imala svoje momente, onoliko, koliko su joj to moji igrači dozvoljavali. Nije bilo lako …, trag prošlonedeljnog poraza od Bečeja bio je prisutan u redovima moje ekipe. Uz to, ova nedelja je bila veoma stresna za pripremu ove, za nas važne utakmice jer je velik broj igrača bio izbačen van stroja virusom i neočekivanim sitnijim povredama. To je ometalo redovan trenažni proces. Pored toga, potsetiću da mi i dalje igramo bez našeg kapitena Živkovića i to osećalo u igri naše ekipe, koja još uvek nije tečna i ima uspone i padove. Sa druge strane, ekipi Nove Pazove su bodovi takođe bili preko potrebni, kako bi pobegli sa začelja tabele, a to su nezgodne utakmice, kada igrate protiv kvalitetnog protivnika, koji je trenutno u personalnoj I rezultatskoj krizi jer nikad se ne zna kad će se oni prenuti i pomrsiti nekom, nedovoljno opreznom, konce.

Svoje veče imao je primač Nikola Lazarević, uz pomoć svih ostalih članova ekipe. Libero Saša Đekić je sigurno držao prijem i odbranu polja.”

„Na redu je teško gostovanje vodećem Kulpinu i novi derbi. Želja nam je da se kompletiramo i u najjačem sastavu odemo na ovu utakmicu, koja nas obavezuje da se ekipi Klupina revanširamo za prošlogodišnji poraz u prvom kolu KUP takmičenja, kada smo posle vodstva od 2:0 u setovima I skoro završenog trećeg seta stigli do poraza 3:2. U tom smislum jučerašnji dan sam iskoristio da u Zrenjaninu pogledam našeg protivnika i mogu da kažem das am se na licu mesta uverio da se radi o kvalitetnom i veoma iskusnom sastavu, koji pravi veoma malo grešaka u igri. Dugo su zajedno i imaju visoke ambicije kao i prošle sezone, kada su za malo bili prvaci lige.”

Da li će Srem biti kompletan u subotu u Kulpinu?

„Na to pitanje još nemam odgovor, šanse nisu baš velike, a utakmica je veoma važna za nas. Daćemo sigurno sve od sebe kao uostalom i domaćini, koji nisu baš blistali protiv Proletera I sigurno mogu da pruže ubedljiviju partiju. Realno, Kulpin je u ovom trenutku favorit, ali ćemo se i mi sigurno pitati u tom meču” – završio je trener Savić.

GOK „Srem EATON”: Đekić lib., Petković R., Kovačić kap. (5), Đorđić (9), Milutinović (12), Stokić (2), Lazarević (14), Ljubišić (1), Jurišić, Panić (6).

Trener: Stanislav Savić, asistent trener Nenad Pajić i statističar Vuk Savić

Najava događaja

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142