Fudbal

Hajduk remizirao na svom terenu

Divoš, Hajduk – Sloboda 1:1 (1:0) gledalaca 120, sudija Nemanja Bošković, pomoćne sudije Rapoti i Relić, strelci: Perović u 25 minutu za Hajduk i Pavlović u 50 za Slobodu. U utakmici sedamnaestog kola Vojvođanske lige grupa jug Hajduk iz Divoša je na svom terenu dočekao ekipu Slobode iz Donjeg Tovarnika. Posle veoma kvalitetne igre bodovi su podeljeni na ravne časti.

Hajduk je poveo u 25 minutu posle  dubinske lopte koju je prema Trebovcu ispred sopstvenog šesnaesterca uputio Simić. Lopta je letela gotovo šezdeset metara a u prazan prostor je uleteo Tomislav Trebovac. Zakasneli start Vujasinovića nad njim u šesnaestercu i sudija je opravdano dosudio penal za Hajduk. Penal je izveo Perović veoma snažno u desni golmanov ugao. Golman Slobode Krompić uspeo je da odbije loptu ali je na nju naleteo Perović i Hajduk je poveo. Hajduk je imao još jednu šansu u 36. minutu kada su se spetljali Trebovac i Perović. Sloboda se polako vraćala u igru. Prvu veću priliku za goste imao je Jošić posle centaršuta Kobiljskog u 39. minutu. Potom još jedna prilika za Hajduk kada je Atić pucao iskosa ali je za malo promašio gol. Na samom kraju poluvremena obe ekipe su propustile po jednu dobru šansu.

Na početku drugog poluvremena Sloboda je veoma agilna što joj donosi i brzi pogodak posle sjajnog šuta Pavlovića lopta je dobila neobičnu putanju i prevarila golmana domaćih Trkuju koji ništa nije mogao učiniti.  Hajduk se zatim otvara i agresivno napada. Dve veoma dobre prilike imao je Lazić ali ih ne realizuje. S druge strane i Sloboda je opasno napadala iz kontranapada. Na kraju pravedna podela bodova.

U naredna dva kola Hajduk gostuje prvo ekipi Budućnosti iz Salaša Noćajskog, a potom Radničkom u Šidu.

HAJDUK: Trkulja, Simić, Savinović, Delić, Nikolić, Cvijić, Vukobratović, Šućak, Trebovac, Perović, Avdić, trener Dragan Milošević

SLOBODA:  Krompić, Glišić, Kalajdžić, Lazarević, Stojadinović, Kobiljski, Dimić, Pavlović, Đorđević, Jošić, Vujasinović, trener Miloš Đokić

Najava događaja

01maj16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Grafičara iz Beograda

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630