Vesti

Godišnja skupština UZRSM

SREMSKA MITROVICA – Na nedavno održanoj, 42.oj  Godišnjoj skupštini Udruženja zdravstvenih radnika Grada Sremska Mitrovica, bilo je reči o radu u protekloj godini, smernicama za naredne aktivnosti i planovima za organizacije i realizacije edukacija, odnosno radionica i predavanja.

Predsednica ovog gradskog udruženja Zorica Blagojević, posebno je istakla dugogodišnje postojanje i kontinuiran rad , kao i važnu ulogu u radu velikog broja  zdravstvenih radnika.

„Ono što očekujemo jeste masovnije uključivanje  mladih kolega, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u rad udruženja, jer će im to svakako pomoći u napredovanju u struci,” istakla je predsednica Blagojević.

Ovakvi skupovi su prilika da se pozdrave oni koji su završili svoj radni vek u nekoj od gradskih zdravstvenih ustanova i uputi zahvalnost za svako dobro koje su učinili radeći ovaj, po mnogima, najhumaniji posao.

U penziju su svečano ispraćeni:

Solarević Vesna, Okeri Petar, Matić Slavka, Zarić Milomirka, Milovančević Dragica, Janković Radmila, Škarin Jovanka i Varazlić Dušanka (Dom zdravlja Sremska Mitrovica), zatim: Pavić Dragica, Nenadović Dobrila, Radmanović Dragica, Škara Verica, Žunić Draško, Kovanović Radojević Slavica, Demaj Jasminka, Laćarac Jasmina, Ragaj Svetlana, Abdurahmanović Vesna i Buconjić Stanko (Opšta bolnica Sremska Mitrovica)

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7194117.0706117.4218