Vesti

Mitrovčanki prvo mesto u San Remu gradu festivala

SAN REMO – San Remo kao grad festivala, ove godine je bio domaćin i Dance Now plesnom festivalu. 11. maja okupile su se ekipe iz Srbije, Madjarske, Rumunije, Egipta… svi u želji da na što lepši način predstave svoju zemlju i svoj grad. Sremska Mitrovica je imala svog predstavnika Eleonoru Jokić Runtić članicu Studia modernog i klasičnog baleta „Olena”.

Eleonora se u prethodnom periodu intenzivno pripremala za ovaj festival u želji da se predstavi sa novom koreografijom „Potera”.

Zasijala je u punom sjaju na sceni,svojom igrom oduševila stručni žiri i osim osvojenim prvim mestom dodeljena joj je i specijalne nagrada besplatna kotizacija za Pariz Dance Now 2025. Ova vredna učenica koja je više puta osvajala nagrade za svoj klub i grad je zahvaljujući podršci svoje porodice uspela da ode na ovaj festival.

Slobodno vreme zajedno sa svojim koreografom Olenom Rimac i trenerom Željkom Rimac iskoristili su za uživanje u obilasku italijanskog grada Đenove, francuskih Kana i Nice kao i Kneževine Monako.

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

31maj18:0019:00Mašta i snovi

31maj19:0020:00Muzičko veče sa magičnim delima španskih kompozitora

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7596117.1109117.4622