Vesti

Izlet za najbolje poznavaoce Pažljivkovih pravila

SREMSKA MITROVICA – Gradska uprava za saobraćaj, Gradska uprava za obrazovanje i lokalni Savet za bezbednost saobraćaja organizovali su jednodnevni izlet za najbolje plasirane ekipe na Gradskoj Pažljivkovoj smotri, koju su, uz podršku Grada Sremska Mitrovica, organizovali Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Najuspešniji prvaci su bili „Zmajevci”, a najbolja ekipa učenika drugog razreda je ekipa „Trivini đaci” iz škole „T.V. Lebarnik” iz Laćarka za koje je organizovano nagradno putovanje u nezaboravni „Bora Lavirint” u Batočini, sa najsavremenijim sadržajima za igru i zabavu.

U kategoriji predškolaca najuspešnija je bila ekipa „Bubamare” iz istoimenog vrtića za koje je organizovan izlet na SRP „Zasavica”, gde su imali priliku da se upoznaju sa autohtonim životinjskim vrstama i da uživaju u vožnji brodićem i u safariju po predovnom pašnjaku ovog rezervata prirode.

Najboljim poznavaocima Pažljivkovih pravila u saobraćaju sledi Regionalna Pažljivkova smotra u Staroj Pazovi, na kojoj im želimo mnogo sreće i uspeha.

Najava događaja

16jun08:0017:00Besplatni preventivni pregledi za sve građane

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7290117.0802117.4314