Vesti

Nov proizvodni pogon u kompaniji „Modine”

SREMSKA MITROVICA – U kompaniji „Modine” otvoren je nov proizvodni pogon i pokenute su nove proizvodne linije. Svečanoj ceremoniji puštanja u rad pogona prisustvovali su NJ.E. Kristofer Hil, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji, mandatar za sastav Vlade Republike Srbije, Miloš Vučević, gradonačelnica Svetlana Milovanović, predstavnici i radnici kompanije, kao i brojni gosti.

Kako je rekla gradonačlnica Milovanović, ovaj dan je od velikog značaja ne samo za „Modine”, već i za sve Mitrovčane. Nov pogon i unapređene proizvodne linije predstavljaju veliki korak napred za našu zajednicu i obećavaju nova radna mesta.

Mandatar za sastav Vlade Republike Srbije Miloš Vučević pozdravio je prisutne i sve zaposlene u kompaniji, zahvalivši se na pozivu i izrazivši čast što može prisustvovati ovom uspehu.

„Naš cilj je da ostvarimo snove, zajedno verujući u njihovu realizaciju. Danas svedočimo triumfu volje i znanja, otvarajući fabriku u koju je do sada uloženo preko 27 miliona eura. U naredne tri godine očekuje se izvoz od sto miliona eura i više od 700 zaposlenih, što je zaista za poštovanje. Sremski okrug i Sremska Mitrovica postaju jedan od najrazvijenijih regiona, zahvaljujući upravo ovakvim poduhvatima. Sremska Mitrovica ima vredne ljude i prave domaćine. Želim da ovaj prostor što pre bude popunjen i da ovde rade vredni i sposobni ljudi. Trudićemo se da privučemo što veći broj kompanija,” zaključio je Vučević.

Prisutnima se takođe obratio Dejan Nestorović, direktor kompanije „Modine”, zajedno sa gospodinom Brinkerom, izražavajući zadovoljstvo povodom otvaranja novog pogona i ističući da je do sada proizvedeno četiri miliona izmenjivača i izvezeno širom zapadne Evrope.

Ambasador Hil je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Sremskoj Mitrovici i zahvalio svima na prisustvu.

Sremska Mitrovica živi 

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630