Vesti

Bolnica pred procesom nove akreditacije

SREMSKA MITROVICA – Danas je, u radnoj poseti našoj ustanovi, bila Svetlana Drča, koordinator i edukator Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, a povodom novog procesa akredaticije koji bolnicu čeka u ovoj godini. Sastanku su pored v.d. direktora Prim. dr Dragana Malobabića, prisustvovali članovi menadžmenta, kao i koordinator dr Nenad Golubović, a teme sastanka bile su vezane za realizovane edukacije za samoocenjivanje, smernice za rad sa timovima, kao i prikaz kontinuiteta kroz novu dokumentaciju.

Drča je prisutne upoznala sa novinama koje donosi novi akreditacijski ciklus, uz uputstva i sadržaje koje naša ustanova treba da prati u predstojećim aktivnostima. Preporuke,se pre svega odnose na  unapređenje procedura,prevashodno u sferi dodatnog kvaliteta u pružanju usluga pacijentima,s posebnim akcentom na ulogu Stručnog saveta bolnice.

Zajednički zaključak je, da je važno  sprovoditi  procedure po standardima,uredno voditi dokumentaciju u svim segmentima rada i poslovanja i svakodnevno raditi na unapređenju kvaliteta.

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630