Vesti

Promovisana aplikacija „Lokalac”

SREMSKA MITROVICA – Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica i predstavnici firme „Lokalac” predstavili su članovima Agrobiznis inkubatora aplikaciju, takođe nazvanu „Lokalac”, namenjenu povezivanju poljoprivrednih proizvođača sa kupcima, sa ciljem da unaprede plasman svojih proizvoda putem internet prodaje.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko  Ćurčić i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović prisustvovali su potpisivanju protokola kojim se uspostavlja saradnja između Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica i firme „Lokalac”, koja je kreirala istoimenu aplikaciju s ciljem da poveže poljoprivredne proizvođače sa kupcima.

otpredsednik Ćurčić je ovom prilikom podsetio na to da je Pokrajinska vlada, zajedno sa Gradom Sremskom Mitrovicom,  novosadskim Poljoprivrednim fakultetom i Poljoprivrednom stručnom službom Sremske Mitrovice, jedan od osnivača Agrobiznis inkubatora, kao mesta gde mali i mikro proizvođači mogu da dobiju potrebnu pomoć kako bi plasirali svoje proizvode i došli do potrošača.

Protokol su u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici potpisali direktor Agrobiznis inkubatora Radosav Panić i direktor „Lokalca” Siniša Adamović.

Radosav Panić, direktor Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica ovom prilikom je rekao:

lokalac.co.rs

Ova mobilna aplikacija prodavcima nudi jednostavno predstavljanje proizvoda i aktuelnosti u vezi sa njihovom proizvodnjom, a kupcima mogućnost da do kvalitetnih lokalnih proizvoda dođu uz uštedu vremena.

Direktor „Lokalca” Siniša Adamović izrazio je uverenje da će ova saradnja proizvođačima  omogućiti da direktnu digitalnu komercijalizaciju učine lakšom i prihvatljivijom.

lokalac.co.rs

„Platforma „Lokalac” rešava nekoliko važnih problema. Tu je, pre svega, komunikacija sa klijentima preko jednog kanala, zatim marketing i prodaja, kao i koordinacija isporuke i predaje proizvoda”, naglasio je Adamović.

Promocija programa održana je u Gradskoj kući, gde je potpisan Protokol o saradnji između Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica i firme „Lokalac”.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042