Vesti

Kažnjeni nesavesni vozači

SREMSKA MITROVICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, petoricu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.

На подручју Сремске Митровице, двадесетосмогодишњак је возећи „пасат“ са 2,14 промила алкохола у организму, слетео са коловоза и ударио у паркирани аутомобил. У овој саобраћајној незгоди, лакше је повређен путник у „пасату“, а против возача поднета је кривична пријава за угрожавање јавног саобраћаја, надлежном тужилаштву.

Приликом контроле на Граничном прелазу Сремска Рача, откривени су тридесетчетворогодишњи возач „опела“ под утицајем амфетамина и канабиса и двадесетшестогодишњак који је управљао „пасатом“ позитиван на амфетамин.

Патрола у Иригу зауставила је четрдесеттрогодишњака који је возио „форд“ са 2,19 промила алкохола у организму, у Старој Пазови педесетчетворогодишњег возача „фијата“ са 1,94 промила алкохола, а у Шиду четрдесетогодишњака који је управљао  „фијатом“ са 1,91 промила алкохола.

Полиција у Старој Пазови затекла је двадесетседмогодишњег возача „фијата“ под утицајем канабиса и двадесетосмогодишњака који је возио „голф“ под дејством амфетамина, а у Шиду двадесетчетворогодишњег возача „опела“ позитивног на канабис.

Овим возачима је одређено задржавање и против њих су поднете прекршајне пријаве.

Саобраћајна полиција затекла је у Руми четрдесетседмогодишњег возача камиона а у Сремској Митровици тридесетдвогодишњака који је возио „бмв“, обојицу без положеног возачког испита и против њих поднела прекршајне пријаве.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче, да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.

Najava događaja

15apr18:0019:00Tribina o HPV imunizaciji

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7763117.1277117.4791