Vesti

Fudbalski klub „Radnički” obeležio Međunarodni dan žena poklonima za dame

SREMSKA MITROVICA – Fudbalski klub Radnički iz Sremske Mitrovice povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, organizovao je akciju darivanja sugrađanki. 

„Drugu godinu za redom, a sa željom da ova naša akcija preraste u tradiciju, provotimci Radničkog danas su povodom 8. marta darivali Mitrovčanke. Tu priliku iskoristili smo kako bi pripadnice lepšeg i nežnijeg pola pozvali da dođu na naše utakmice, da nas bodre sa tribina, jer fudbal odavno nije samo muški sport, sve više žena ga voli, prati, pa i igra. Ulaz na Admiral bet arenu za njih je uvek besplatan i dobrodošle su u što većem broju. Inače, kako Radnički u aprilu navršava 101 godinu od osnivanja, danas smo darivali upravo toliko crvenih karanfila i u ime kluba čestitam svim damama praznik,” rekla je Danka Tufegdžić, portparolka Radničkog.

Čestikama se priključio između ostalih i Vladimir Ilić, kapiten tima, rođeni Mitrovčanin.

„Uz želje da su nam majke, bake, sestre, drugarice, komšinice, sve žene na ovom svetu zdrave, voljene i ispunjene na svakom planu upućujem im čestitke za praznik uz poruku da je svaki dan u godini njihov i da bi bez njih svet stao. Budite nam podrška kao i do sada, jer zajedno možemo lakše i brže da dostignemo sve što zamislimo.” rekao je Ilić.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042