Vesti

Donacija Caritasa Opštoj bolnici

SREMSKA MITROVICA – U  krugu mitrovačke Opšte bolnice, danas je upriličena primopredaja vredne donacije, koju su obezbedili Humanitarna organizacija iz SAD- LDS Charities Serbia i Caritas Sv.Anastazija Sremska Mitrovica.

Reč je o medicinskoj opremi i aparatima za Službe neurologije i psihijatrije i odeljenje za palijativno zbrinjavanje i lečenje terminalnih stanja. Donatori su obezbedili aparat za reanimaciju,EKG aparat,pacijent monitore,aspiratore dizalice za nepokretne pacijente, infuzione pumpe, antidekubitalne dušeke, invalidska kolica i hodalice, aparate za merenje tenzije, stalke za infuziju, setove posteljine, i drugo. 

Direktori LDS Charities Serbia, Chad i Jeniffer Griffiths, kao i direktor mitrovačkog Caritasa Kristina Dragišić ,ispred crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana,izrazili su zadovoljstvo što i ovoga puta mogu da pomognu životu građana i pacijentima bolnice i što je i ovaj projekat uspešno realizovan, kao i prethodna tri.

„Danas smo ovde kako bi primili veliku donaciju Caritasa iz Sremske Mitrovice i donatora iz Amerike i to je nastavak dugogodišnje saradnje, koja datira još od 2003. Godine i ovo je treća velika donacija, na kojoj smo veoma zahvalni – rekao je po prijemu donacije v.d.direktora bolnice Prim.dr Dragan Malobabić i tom prilikom posebnu zahvalnost uputio Kristini Dragišić na nesebičnom zalaganju u realizaciji ove donacije.

Vrednost donacije je nešto preko 1.250.000 dinara, a njena najveća vrednost ogleda se u humanosti i dobroj volji ljudi koji pomažu našu ustanovu.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042