Vesti

Besplatna priprema za polaganje male mature

SREMSKA MITROVICA – Kancelarija za mlade uz podršku Grada Sremska Mitrovica, organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature iz srpskog jezika i matematike. Nastava je počinje slesdeće nedelje u četiri osnovne škole. Ove godine se prijavilo 347 malih maturanta

Grad Sremska Mitrovica i Kancelarija za mlade organizuje besplatan program pripremne nastave, sa ciljem da se učenicima pomogne u ostvarivanju što boljih rezultata na prijemnom ispitu i upisu u željene srednje škole.

Biljana Matić, koordinatorka Kancelarije za mlade rekla je da pripremna nastava počinje od sledeće nedelje u četiri osnovne škole: u Laćarku u OŠ „Triva Vitasović Lebarnik”, u Mačvanskoj Mitrovici u OŠ „Dobrosav Radosavljević – Narod”, a u gradu u osnovnim školama „Jovan Popović” i „Boško Palkovljević Pinki”.

Realizacijom besplatne pripremne nastave pomaže se roditeljima da ne plaćaju privatne časove, a đacima se pruža priliku da se adekvatno pripreme kako bi upisali željene škole.

Profesor matematike Đorđe Domazet izrazio je zadovoljstvo što učestvuje u ovom projektu, ističući da je svaki dodatni rad sa decom dobrodošao i dodao:

Ove godine se prijavilo 347 malih maturanta, pripremna nastava počinje za nekoliko dana, pa je zato održan veliki roditeljski sastanak, pa je zato održan veliki roditeljski sastanak, kako bi se roditelji upoznali sa rasporedima grupa i predavanja. Pripremna nastaava je besplatna za sve učenike osmih razreda sa teritorije Grada.

Sve dodatne informacije roditelji mogu dobiti u prostorijama Kancelarije za mlade, Svetog Dimitrija br. 10, putem telefona: 022/618-276, kao i putem društvenih mreža Kancelarije za mlade.

Sremska Mitrovica živi 

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042