Vesti

Mitrovačka testenina na ruskom tržištu

SREMSKA MITROVICA – Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na 31. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „PRODEXPO” 2024, koji se održava u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 5. do 9. februara 2024. godine.

Na sajmu „PRODEXPO”, srpske kompanije iz prehrambenog sektora predstavljaju svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, pod sloganom “SRBIJA – Tradicija ukusa / SERBIЯ Tradiciя vkusa”. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Najkvalitetnije prehrambene proizvode ruskom tržištu će ponuditi 15 srpskih kompanija, među kojima je i mitrovačka firma “MITSIDES POINT” koja se bavi proizvodnjom sveže i sušene testenine.

„PRODEXPO” je najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti oko 70 hiljada posetilaca iz preko 100 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom nekoliko hiljada izlagača iz 35 zemalja.

Najava događaja

13jun19:0020:00Promocija knjige „Ždral”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7160117.0672117.4184