Vesti

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

SREMSKA MITROVICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šest vozača koji su načinili prekršaje na području koje pokriva Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

U Sremskoj Mitrovici patrola je zatekla dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio  „dačiju” bez vozačke dozvole. On je priveden prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Policija je u Inđiji zaustavila dvadesetdevetogodišnjaka koji je vozio „mercedes” sa 2,28 promila alkohola u organizmu,  četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom” pod dejstvom kokaina i bez vozačke dozvole i dvadesetogodišnjeg vozača „škode”, takođe bez vozačke dozvole. 

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „kedija” i dvadesetšestogodišnjeg vozača „renoa”, obojicu pozitivne na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje, nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042